Mi a különbség a Tomb Raider és az Uncharted között? [VIDEO]

Nem szégyen kimondani, hogy nem nagyon lenne Uncharted Tomb Raider nélkül, de miben tér el egymástól a két, amúgy játékmenetében hasonló franchise?

Jason Dozois, aki a Shadow of the Tomb Raider narratívájáért felelős rendezőként dolgozik az Eidos Montrealnál, elárulta a választ a GameSpotnak: „A hangulat egy kicsit másmilyen – az Uncharted főleg a mitológiára koncentrál, de mi egy kicsit mágikusabbak vagyunk. Ők sokkal inkább humororientáltabbak, miközben mi a drámára koncentrálunk. Szerintem egy kis részben a felfedezés tekintetben mi egyediek vagyunk… de én imádtam az Uncharted 4: A Thief’s Endet. Nagyon szórakoztató volt. Remek a történetelőadása, és a karaktereknek is megvoltak a maguk pillanatai. Szórakoztató volt abban a világban lenni.”

Vajon igazat mond-e Dozois? Ezt eldöntheti az olvasó – addig is íme három új játékmenet-videó a Shadow of the Tomb Raiderből. Ezúttal nem egy fél perces valamit láthatunk, hanem egy közel hét perces bemutatót, amiben Lara Croft „eggyé válik a dzsungellel” a túlerő miatt, hogy „megállítson egy maja apokalipszist”. (A második és a harmadik videó a GameInformertől és a PlayStation Undergroundtól származik.)

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én (a Deluxeosoknak pedig 12-én) érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: GameSpot, Gematsu, GamerGen

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu