Posztert és sztori szinopszist kapott a Démonok között spin-offja

MOZI HÍREK – A nemsoká a mozikba érkező Az apáca című filmből derült ki pár részlet.

A James Wan által megalkotott Démonok között széria rendkívül sikeres, és amíg készül a harmadik rész, addig is a stúdió fejni akarja a szériát a különböző spin-offokkal. Eddig kaptunk már két Annabelle filmet, idén pedig nemsokára jön a második rész kulcsellenfelére épülő Az apáca című film.

Most kiderült, hogy röviden miről fog szólni a film. „Amikor egy fiatal apáca egy romániai kolostorban kioltja a saját életét, egy Vatikánból küldött, kísérteties múlttal rendelkező pap és egy noviciátus a lány utolsó esküjére való tekintettel nyomozásba kezd. Együtt felfedezik a rend istentelen és szörnyű titkát. Nem csak a saját életüket, de a hitüket és lelküket is kockára téve szembeszállnak egy rosszindulatú erővel megy egy démoni apáca formáját ölti magára.”

A rövid ízelítő alapján egészen érdekesnek tűnik a film, de hogy valójában milyenre fog majd sikerülni, az egyelőre továbbra is kérdéses.

Az apáca szeptember 7-én kerül a mozikba.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu