[GC 2018] Biomutant: két hosszú játékmenet videóval tért vissza a Gamescomra! [VIDEO]

Itt a végső megjelenési dátum is az izgalmasnak tűnő open-world szerepjátékhoz !

Bár egy ideje nem hallottunk semmit a Biomutantról, de a hosszúfülű, furcsa kis lény most megmutatta mit tud a Gamescom 2018 alkalmával. Az Experiment101 és a THQ Nordic új trailerekkel kedveskedtek a nagyérdeműnek, melyben játékmenetet is bőséggel láthatunk. Bár némi „újrahasznosított” anyagot is találunk a videókban, de emellett új képsorokkal is gazdagodhatnak azok, akik meglesik a vidókat.

Bár elvileg úgy volt, hogy a Biomutant még az idén jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, de a megjelenést végül eltolták a fejlesztők – határozatlan időre. Most viszont kaptunk egy – szakkifejezéssel élve – „megjelenési ablakot”, mely szerint 2019 nyarán lehet a különleges hőssel felvértezett akció-RPG-re számítani. Nagyon aggódni nem kell: a videók alapján nehéz elképzelni, hogy 2019-en túl is tovább szöszmötölnének a játékkal fejlesztők és további halasztásokra kellene számítani. (Elvégre nem DaemonX napi hírírói tempójáról beszélünk…) Erről egyébként ti magatok is meggyőződhettek, ha megnézitek azt a közel 40 perces anyagot, amelyet a Gematsu nevű portál osztott meg.

A The Witcherre, vagy Horizonra erősen hajazó Biomutant egyébként az Experiment101 első játéka. A csapat korábbi Avalanche veteránokból alakult, akik a Just Cause sorozatért, vagy a Mad Max játékért felelősek. A játék főszereplője egy mutáns mosómedve, aki egy karddal és két pisztollyal van felszerelkezve és egy hatalmas open world, poszt-apokaliptikus világot jár be. A szerepjátékos elemeknek köszönhetően folyamatosan alakítjuk át hősünk külsőjét különféle protézisekkel és mutációkkal, melyek – a la The Witcher 3 – harci és egyéb képességeit is segítik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu