Ultra Age: koreai roguelike akciójáték jön PS4-re [VIDEO]

A játék ráadásul játszható lesz a Tokyo Game Show 2018 alkalmából.

A koreai Intragames (kiadó) bejelentette a villámgyors akcióra kihegyezett roguelike-ot, ami az Ultra Age-re hallgat és kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni 2019-ben. A fejlesztésért a Next Stage, illetve a Visual Art felel. Megjelenés egyelőre csak digitális formában várható, az angol hang mellett pedig lehetőség lesz a japán, kínai, és koreai nyelvet is választani.

A játék egyébként Unreal Engine 4-et használ, a fejlesztők pedig magas minőségű vizualitást és fantasztikus akciót ígérnek. Korábban már bemutatták a játékot ugyan a PlayStation Area rendezvényen márciusban (Koreában), viszont nagyobb közönség számára először csak a Tokyo Game Show-n lesz elérhető a cím, méghozzá szeptember 20-23 között, ráadásul a játékot ki is lehet majd ott próbálni.

A lenti videón láthattok némi játékmenetet az Ultra Age-ből. A felvétel a PlayStation Arena rendezvény alatt készült.

 

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu