Red Dead Redemption 2: nem ütött a GameStopos bemutatója…!

A GameStop rendezvényén bemutatásra került a Rockstar játéka, és a résztvevők nem voltak oda a bemutatótól.

A 2018 GME Conference-en volt látható a Red Dead Redemption 2, amiről amúgy tilos volt bárminemű felvételt készíteni, de egy azóta már törölt Instagramos kép bizonyítja, hogy meglepő, amiről ezúttal szó esik:

A Redditesek viszont már nem olyan bizakodóak mint az Instagram-poszt (ez lesz a valaha készített legjobb játék). Idéznénk néhány gondolatot, persze lefordítva: „kibővített játékmenet abból, amit már láttunk – majdnem elaltatott”, „akár altatózenét is rakhattatok volna a kommentár alá – néhányszor én is elaludtam a demó során”, „állandóan az órámat néztem azt remélve, hogy ugye akcióra is sor fog-e kerülni”, „Rockstar Lószimulátor 2019 – a csávó, ami beszélt a játékról, k_rva unalmas volt”, „gyönyörű játék, de többnyire lovaglószimulátort láttunk, nehéz volt ébren maradni”, és voltak olyanok is, akik kiemelték, hogy a bemutató játékos egyáltalán nem futott…

Persze olyanok is vannak, akik dicsérték a rendezvényt, de néhány kommentből ki lehet következtetni, hogy a nap utolsó előadása volt a Red Dead Redemption 2-é. Emiatt is következhetett be az, hogy sokan elaludtak. Így tudtuk meg azt is, hogy egy bankrablás után lovon üldöznek minket egy küldetésben, a Fallout V.A.T.S.-ához hasonló célzórendszer is van, és valamilyen mértékben célzásrásegítés (aim assist) is lesz. A párbeszédek során a játék egy kis időt vár, amíg kiválasztjuk, melyik opcióra bökünk.

Ezek után nem kizárt, hogy a GameStop ezt a bemutatót nem fogja közzé tenni. A Red Dead Redemption 2 október 26-án jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu