Spider-Man: már a BioWare is viccel a pocsolyával! [VIDEO]

A BioWare számára is feltűnt egy eltérés az E3-on bemutatott, illetve a végleges Spider-Man között – az a bizonyos pocsolya került a középpontba.

Korábban arról beszámoltunk már, hogy az Insomniac Games, a Spider-Man fejlesztői közül James Stevenson, a közösségi menedzser keményen védekezett azzal kapcsolatban, hogy a játék grafikailag nem lett lebutítva. Erről döntsön az olvasó, de a BioWare kommentjét is meg kell említenünk – ők a PAX Westen beszéltek a látványbeli módosulásról. Michael Gamble-é a szó: „Ezen a képen a legfontosabb az, hogy van egy pocsolya ott középen. Mielőtt tovább mennénk, 98% esélye van annak, hogy ezt megváltoztatják, áthelyezik, lecsökkentik…”

A szóban forgó Anthemes kép lent látható, és alatta összevethető a Spider-Man végleges pocsolyája az E3-as buildével, így a különbség erőteljesen érzékelhető még egy laikus olvasó számára is. A videóban pedig meghallgathatjuk Gamble poénját, amin a közönség elég hamar kacagni kezdett.

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik, és a BioWare Anthemmel kapcsolatos újdonságaira (mint például a demó megjelenési dátumára) a mai nap folyamán külön kitérünk.

Forrás: DualShockers, PushSquare

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu