64 fős lesz a Battlefield V battle royale módja, a Firestorm [VIDEO]

A DICE az új videóban azt ígéri, hogy megkapjuk a Battlefield történetének eddigi legnagyobb térképét.

A Battlefield V nyitott bétájának megkezdése előtt az EA és a DICE közzétettek egy videót a hivatalos YouTube csatornájukon, melynek a neve This is Battlefield V. A videó részletesen bemutatja az ötödik rész újdonságait és jellegzetességeit, beleértve ebbe az egyjátékos kampányt és a multiplayert is. A többjátékos szegmens például egy új móddal bűvül a Firestorm keretében, ami a DICE saját battle royale módja.

A játékmód 64 fős, melyben 4 fős csapatoknak (összesen 16 darabnak) kell egymás ellen küzdenie. A Firestormhoz fog társulni minden idők eddigi legnagyobb Battlefield térképe, rombolható környezettel, járművekkel és hatalmas elérhető fegyverarzenállal. A játék körüli botrány ellenére egyébként érdemes megjegyezni, hogy hosszú ideje ez tűnik a sorozat legambíciózusabb részének.

A Battlefield V november 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Source: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu