Deathstroke film: nagyon úgy tűnik, hogy ezt is törölték

MOZI HÍREK – Sőt, Gareth Evans rendező szerint talán csak pletyka volt az egész.

Gareth Evans, aki elvileg a filmet rendezte volna arról beszél, hogy már régóta hozzá sem szól senki a Warnertől, de egyébként sem vonták be annyira a projektbe.

Nagyjából egy éve röppent fel a hír, hogy Gareth Evans-szt, A rajtaütés 1-2 rendezőjét kérték fel, hogy a Batman filmekből és játékokból is jól ismert DC karakter, Slade Wilson, alias Deathstroke eredettörténetét rendezze meg. A film főszereplője Joe Manganiello lett volna. Azóta nem nagyon szivárogtak a hírek a filmről és ennek meg is van az oka. Evans szerint ő már nem rendezi a filmet, sőt, olyan túlzottan eddig sem vonták be a projektbe.

Egy nemrég leadott interjú során, amelyet a Comicbook.com oldal készített vele, Evans a Deathstroke filmmel kapcsolatos információkat osztott meg. Az alapján, amit elmondott, nagyon úgy tűnik, hogy a filmből egész konkrétan nem lesz semmi. Ő szinte biztos, hogy nem fogja majd rendezni.

„Volt régen egy telefonhívásom egy sráctól, aki a DC-nek és a Warnernek is dolgozik és beszéltünk Deathstroke-ról. A srác iszonyúan lelkes volt a Deathstroke-kal kapcsolatban, de igazából semmi konkrétumot nem mondott. Ez már elég régen történt, azóta nem hívtak. Azóta viszont párszor írtak erről a sajtóban, amivel engem hoztak kapcsolatba, én meg csak azt szeretném tőlük kérdezni, hogy „Srácok, ti talán tudtok valamit az egészről, amit én nem?” Mert én konkrétan azóta nem kaptam semmilyen információt és nem tudom, hogy valaha is lesz az egészből valami.”

Ez azért elég furcsa nyilatkozat, különösen annak tükrében, hogy Joe Manganiello megjelent az Öngyilkos Osztag stáblista utáni részében, ami azért elég konkrétan azt szokta jelenteni, hogy akkor valamilyen filmes adaptációra, vagy folytatásra lehet számítani. Ami egyébként biztos, hogy Slade Wilson lett volna a főgonosz abban a Batman filmben („The Batman”), amelynek Ben Affleck írta volna a forgatókönyvét.

Mindenesetre az Öngyilkos Osztag kritikai és az Igazság Ligája kritikai és anyagi bukása, továbbá Gareth Evans nyilatkozata után is úgy tűnik, hogy a Deathstroke filmnek is csengettek. Hogy Tapsi Hapsit idézzem: „Ez van srácok…”

Source: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu