Hogyan reagált az internet Geralt kinézetére?

MOZI HÍREK – A The Witcher Netflix-sorozat főszereplője bemutatásra került.

A Twitteren mutatta be Geraltot a Netflix, akiről már régóta tudjuk, hogy Henry Cavill alakítja.

A közönség pedig… nos, nem épp egyöntetű örömmel fogadta a látványt. Az egyik válasz szerint egy cosplayes is jobban néz ki Cavillnél, akire több smink kellene, és még egy képet is mellékelt hozzá:

Kelsey Impicciche szerint „egy nagyon fura Legolas-cosplayre hasonlít Cavill”, szóval ő inkább a Gyűrűk urára gondol a bemutató láttán, nem pedig a The Witcherre.

És innentől egyre meredekebb gondolatok törtek elő. Bob Al-Greene gondolatmenete magáért beszél:

Aztán itt egy tényleg remek hasonlat – inkább a Mortal Kombatos Raidenre (akit a filmben Christopher Lambert alakított) hasonlít Cavill:

…és még elég sokan gondolkodnak hasonlóan! Julie Alexis szerint inkább a Twin Peaksből Bobra hajaz a Netflixes Vaják, amiben tényleg van valami:

És egy bajusszal még inkább humoros a kinézet:

Szóval a The Witcher, aminek első évada nyolc részből áll, rossz kezdetet vehet. A megjelenési dátuma nem ismert még – 2019/2020 környéke a reális. Amúgy egy másik Netflix-sorozat, a Castlevania esetében a Deadline arról ír, hogy a harmadik évadra is rábólintott a Netflix, de még nem tudni, hogy mikor érkezhet ez.

Mit gondoltok a Cavill alakította Geraltról?

Forrás: Nerdist, WCCFTech, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu