PS4-re is jön a Path of Exile és már megjelenési dátuma is van

Már nem is kell rá sokat várni!

A sikeres akció-szerepjáték PC-n és Xbox One-on már megjelent, most a PS4 verzió várható.

A Grinding Gear Games fejlesztői először PC-re hozták ki a Diablóra feltűnően hasonlító a Path of Exile-t még 2013-ban, aztán tavaly augusztusig kellett rá várni, hogy végre Xbox One-on is tiszteletét tegye a játék. Egy esetleges PS4-es verzióról sokáig nem esett szó, de most itt az idő, hogy a Sony masináján is napvilágot lásson az alkotás. És hogy mikor? Nos, halljuk a bejelentést a fejlesztőktől…

„Büszkén jelentjük be, hogy a PlayStation 4 tulajok idén decemberben már játszhatnak a Path of Exile-al, méghozzá egész konkrétan december 7-én. Ezen napon adjuk ki a 3.5.0-ás frissítést, rengeteg újdonsággal és úgy gondoltuk, hogy mindjárt két konzolon.” – olvashatjuk a sajtóközleményben. „Izgatottan várjuk az új tagokat a Path of Exile közösségünkben!”

Korábban már pletykáltak a Path of Exile PS4-es megjelenéséről, azonban ez most vált csak valósággá e bejelentés által.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu