Több játékot is magával hozhat a Final Fantasy VII Remake?

A Square Enix nem vágja túl nagy fába a fejszéjét…?

Október 30-án volt egy zártkörű esemény a The World Ends with You: Final Remixnek (ez egy Switch-játék), és Tetsuya Nomura, a játék producere (aki a Final Fantasy VII Remake rendezője is) elárult pár gondolatot a több éve nem is látott játékról: „Most a Kingdom Hearts III-ra koncentrálok, de miután az elkészült, a Final Fantasy VII Remake lesz a következő. A remake kiadásával kapcsolatban gondolkodom pár ötletről – még Kitaséval (a producerrel) is beszéltem erről. Mi veteránok többféle fejlesztést is elképzeltünk, ami a remake mellé jöhet, például a Compilation [of Final Fantasy VII] címekkel kapcsolatban, de jelenleg várjatok a VII-re.”

A The Compilation of Final Fantasy VII többek között ezeket tartalmazza: Before Crisis: Final Fantasy VII (mobil), Final Fantasy VII: Advent Children (film), Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (PS2), Crisis Core: Final Fantasy VII (PSP) – de őszintén szólva, nem lenne célszerűbb először a 2015-ös E3-on bejelentett, és megjelenési dátummal nem rendelkező Final Fantasy VII Remake-re koncentrálni? Már így is epizodikus lesz, és esélyes, hogy átcsúszik a fejlesztés a következő PlayStationre és Xboxra!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu