Visszatérésre készül a Parasite Eve?

A már-már gyengének is nevezhető PSP-s The 3rd Birthday után meglepő lenne, ha a Parasite Eve, a PS1-en két játékot kapott akció-RPG/shooter folytatást kapna, de megvan erre az esély!

A Square Enix ugyanis Európában regisztrálta a Parasite Eve védjegyét. Ez arra utalhat, hogy a cég valamit tervez a franchise-zal, de még nem tudni, hogy remake-ről lenne-e szó (talán nem – a Final Fantasy VII remake-je három és fél éve lett bejelentve, és még mindig sehol sincs…), vagy akár egy teljesen új epizódról. Utóbbit még kicsit nehéz elképzelni, de ezt sem zárhatjuk ki jelenleg.

Az 1998-ban megjelent első rész egy kicsit lassabb volt (és valamelyest nehezebb, főleg a végigjátszás után megnyíló Chrysler-épület utolsó szintjei…), a 2000-es folytatás pedig akciósabb. A 2010-es PSP-s felvonás (ami nem is viselte magán a Parasite Eve nevet) pedig a fekete bárány volt a trilógiában.

Csak nem itt is egy The Game Awards-bejelentés lesz, ahogy az Alien: Blackout esetében is?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu