Biomutant: hentelőszeletek [VIDEO]

A játék nem nagyon veszi komolyan magát.

Félretéve az érezhetően alacsonynak tűnő frame rate-et, a Biomutant új játékmenetrészleteket tartalmazó videójában eléggé meredek dolgokat lehet felfedezni a két lábon járó pandáktól kezdve a hatalmas robotokon át a dzsungelszerű környezetig, aminek létéről azért már jó ideje tudtunk. A játékban lehetőségünk lesz a génjeinket átszervezni, amivel a játékstílusunkat és a kinézetünket is módosítani tudjuk. A közelharci fegyverek kraftolása, az egyedi felszerelések szintén jelen vannak.

„A saját történetedet hozod létre, ahogy lábon, mech-kel, jetskivel, vagy hőlégballonnal felfedezed a nyílt világot, illetve azt, hogy mi rejlik a felszíne alatt. Egy fertőzés tönkreteszi a területet, és az Élet Fája a gyökereiből halált ereszt. A Törzsek megosztottak – valakire szükségük van, aki elég erős az egyesítésükre, vagy mindannyiuk kiiktatására…”, mondja a videó.

Az Experiment 101 által fejlesztett, illetve a THQ Nordic által 2019 nyarára tervezett Biomutant PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül.

Source: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu