Mit tervez az Electronic Arts a Jade Empire-ral?

Derült égből villámcsapásként ért bennünket, hogy az Electronic Arts levédette a Jade Empire nevet. Vajon miért?

A BioWare még 2005-ben adta ki Xboxra a Jade Empire-t, amit 2007-ben követett egy PC-s port. Egy korrekt akció-RPG-ről beszélhetünk, ami szemmel láthatólag tanult a fejlesztők előző játékából (Star Wars: Knights of the Old Republic, amit csak Kotor-nak mondunk sokan): gyors, dinamikus mozgáskultúra, Kung Fu-mozdulatok, és végülis ez a játék is szerepet játszott abban, hogy 2007-ben az Electronic Arts alá került a BioWare.

Most még nem tudni, hogy a kiadó mire készülhet a Jade Empire-ral. Több eshetőség is fennáll: egyrészt egy kurrens-gen (vagy next-gen?) remaster is lehet… vagy csak meghosszabbította az Electronic Arts a jogokat. (Visszamenőleges támogatás az Xbox One-on van már, ahogy mobilos változat is…)

A BioWare-től az Anthem február 22-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és utána már biztosan tervbe van véve a már teaselt Dragon Age 4 is, de persze kérdéses, hogy a BioWare túléli-e, ha az Anthem megbukik. (Vajon mi lehet a Project Apex…?)

Forrás: DualShockers

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu