Stephen King kiakadhatott volna a Kedvencek temetője új adaptációján, de nem tette

MOZI HÍREK – Nagyon jelentős változás található az új Kedvencek temetője-filmben a Stephen King híres regényében leírtakhoz képest. (Hogy mi, azt nem áruljuk el, úgyis kiderül a legújabb előzetesből.) Számos rajongó felháborodott, amiért a film alkotói nem maradtak hűek az eredeti műhöz. Ilyenkor a szerzők is méltatlankodnak, Stephen King azonban nem háborog. Az élő horrorlegenda már korábban is kijelentette, hogy a műveiből készült különféle adaptációk változtatásai nem zavarják, és most sem vélekedik másképp. Ezt a film főszereplője, Jason Clarke (Terminátor: Genisys) is meg tudja erősíteni.

„Tényleg komoly változtatásról van szó, de a merészség jutalma nem marad el – idézi Clarke-ot a SyFyWire. – Azok a rajongók, akik most kiborultak, remélhetőleg belátják, hogy jót tett ez a fordulat. Nem akarom lelőni a poént, de ennek köszönhetően sokkal nagyobb lett a mozgásterünk. Egy csomóan egyébként nem akadtak ki az ötlet miatt, és Stephen King szerint is teljesen rendben van ez így.”

(Pet Sematary – hazai bemutató: 2019. április 4.)

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu