Nem a Capcom fogja fejleszteni a Resident Evil 3 Remake-et?

Lehetséges, hogy nem a Capcom lesz a felelős a Resident Evil 3 már pletykált, és akár már készülőfélben levő felújított kiadásáért.

A Twitteren van valami, amit lefordítanánk AestheticGamer1-től: „A [Resident Evil-]sorozat „nem hivatalosan” jóformán évenként fog megjelenni a következő pár évben, de természetesen bármit el lehet halasztani a játékfejlesztést ismerve. Például a Resident Evil 8 egy kicsit halasztásra került, és elmondhatom nektek, hogy ne várjatok semmit ezzel kapcsolatban addig, amíg a next-gen nem kerül terítékre.

Addig is itt van a Resident Evil 3 Remake, ami… nos, erre nem sokan számítanak, de nem ugyanaz a csapat csinálja, akik a Resident Evil 2 Remake-et, sőt, lényegében nem belsőleg, a Capcom Division 1-nél készül! Nagyon érdekes, hogy ki fejleszti, ám hamarabb fog jönni mint amit az emberek várnak. […]”

Gyorsan nézzük át, mit is írt az illető, aki ugye nem megerősített dolgokról beszél, és emiatt nem szabad teljesen hihetőnek kezelni: szóval úgy tűnik, hogy készül a Resident Evil 8, ami már várható volt. A kommentből ítélve úgy tűnik, hogy akár next-gen nyitócím lehet belőle. Az nem kizárható. A Resident Evil 3 Remake szituációja érdekesebb: nem a Capcom maga készíti!? Akkor ki? És mikor fog jönni? Nos, az még erős lenne, ha idén kihúzná valahogy a Capcom

Szóval, majd meglátjuk, mindenesetre nehéz elhinni ezt az egészet.

Forrás: Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu