Elképesztően néz ki a Grand Theft Auto V ezzel a ray-tracing moddal! [VIDEO]

Hat évvel a Grand Theft Auto V megjelenése után a Rockstar klasszikus gengszterjátéka még mindig rendkívül népszerű és újabb és újabb modok készülnek hozzá. Ráadásul ezek az újabb grafikus implementációk mindig rátesznek az előzőkre két lapáttal. A legutóbbi ilyen modot egy Pascal Gilcher nevű úriember készítette el, amely – sok egyéb grafikai felturbózás mellett – raytracinggel is megdobta látványt.

Ahogy ebben a videóban is láthatjátok, a végeredmény egészen pazar, főleg az árnyékok, a színek keveréke, vagy a különböző anyagok, környezeti tárgyak, illetve az azokon való tükröződés tekintetében. Általában véve elmondható, hogy a Grand Theft Auto V külsője sokkal realisztikusabb. Ez a shader egy különleges raytracinget használ, amely „bármilyen játékban és bármilyen GPU-val használható”. Természetesen ez azt is jelenti, hogy azért vannak kötöttségek és hiányosságok egy olyan tradicionális raytracinggel összehasonlítva, amelyekhez megfelelő videokártya kell.

Bár ezt a modot még fejlesztik, Pascal Gilcher Patreonját támogatói már kipróbálhatják és használhatják és állítólag egyszer ingyenesen is felkerül a netre a végleges verzió.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu