Újabb PlayStation 4-es játékot készít a Days Gone fejlesztőcsapata?

Mivel tavasszal a Days Gone megjelent, a Sony Interactive Entertainment Bend Studionak most van kapacitása egy új játék fejlesztésére… és valamit már terveznek is.

A SIE Bend LinkedIn oldalán ugyanis egy producert keresnek. Itt lefordítjuk, amit írnak: „Egy olyan producert keresünk, akire a senior producerek, kreatív vezetők és stúdiórendezők támaszkodni fognak, hogy felügyelje a csapatok számára a fejlesztést, a projekttervezést (és azok kivitelezését). A csapatod számára a stratégiai gondolkodó leszel: törj az élre és vezesd [a csapatot]. A megfelelő jelölt a játékkészítés szenvedélyével, illetve jó kommunikációs képessségekkel és projektkezelési készségekkel rendelkezik. Segíts nekünk elkészíteni a következő AAA címünket, amivel a PlayStation 4 más lehet mint a többi!”

A címben a kérdőjel nem véletlen, ugyanis a Sony esetében már láthatjuk, hogy igencsak a következő konzolgenerációra, így a feltehetőleg PlayStation 5-nek hívott konzolra és az arra tervezett fejlesztésekre koncentrál már inkább mint a lassan hat éves PlayStation 4-re, de lehetséges, hogy a SIE Bend Studio nem beszélhet a next-gen terveiről, és emiatt kellett a PlayStation 4-et feltüntetnük az álláshirdetésben. (Ha nem ez a helyzet, akkor a Sony a nem csúcskategóriás fejlesztőcsapatokat még egy PS4-es fejlesztésre ráállíthatott, hogy a PlayStation 5 mellett is legyen azért újdonság „a régire” is, de persze itt már tényleg csak találgatni tudunk.)

De mi lehet a SIE Bend Studio új játéka? Három eshetőség állhat fenn: egyrészt lehetséges egy Days Gone folytatás, de az is bekövetkezhet, hogy ismét egy új IP-nek állnak neki a fejlesztők. A harmadik lehetőség pedig a visszatérés a múltba, ugyanis a csapat a kilencvenes években még a Syphon Filter sorozaton dolgozott, és ebből készülhet végre egy új felvonás is. (És lehetséges, hogy a Days Gone a Syphon Filter címek után játszhódhat ugyanabban az univerzumban. A kettőt össze lehet kötni.)

Úgyhogy a SIE Bend valaminek nekiült már – talán egy-két év múlva bejelentik, hogy mit csinálnak.

Forrás: PlayStationLifeStyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu