Menu

Nem adják ki újra a Devotiont! [VIDEO]

A Red Candle Games játéka, a Devotion szépen felhúzta a kínai játékosokat (mivel a kínai elnökre, Xi Jinpingre való, nem épp pozitív utalások voltak benne), és miután a kínai kiadót padlóra küldte, a nemzetközi kiadó is eltávolodott tőle…

„Mi a tajvani Red Candle Games vagyunk. Minden játékosunknak, a szakmának és a barátainknak szeretnénk a Devotionről új fejleményeket közölni.

1 – az utóbbi négy hónapban a Devotionhöz köthető művészeti asset incidense felmérhetetlen kárt okozott a Red Candle Gamesnek és a partnerünknek. A legőszintébben bocsánatot kérünk az összes érintett csapattól és személyzetétől. A Red Candle és annak partnere az összes veszteség miatt vállalja a felelősséget; nem fogjuk feladni erőfeszítéseinket, hogy a kár tovább növekejen.

2 – Ez az incidens jelentősen és kedvezőtlenül minden érintettre kihatott. A partnerünk mindent megtett, hogy segítse a Red Candle-t. Bár a tárgyalások még folyamatban vannak, a Red Candle társalapítói egyhangúlag úgy döntöttek, hogy rövid távon ne legyen újra kiadva a Devotion, így az eladásokból származó profit, a [játékkal kapcsolatos] áttekintés, az IP felhatalmazása, stb. nem fog bekövetkezni, hogy elkerülhető legyen a felesleges félreértés.

3 – Ahogy a szituáción töprengünk, azt vettük észre, hogy sok játékos, a szakmai barátok és a média elkezdte megérteni, hogy az incidens a projektmenedzsment hibájából, nem pedig előre megfontolt módon következett be. Ha a jövőben a közönség hajlana arra, hogy racionálisan nézze a játékot, megengedve azt, hogy a bizalmat újra felépíthessük a játékosainkkal, a Red Candle megfontolná a Devotion újrakiadását.

Emiatt bocsánatot kérünk a játékosoktól a megváratásuk miatt. Őszintén sajnáljuk, de kérjük, értsétek meg a döntésünket. A Red Candle hálás, hogy a partnerünk fenntartás nélkül megbízott bennünk a játék két éves fejlesztése során. Sajnálatos módon nem tudtuk teljesíteni az ő kitűzött céljaikat, és a túlzott megpróbáltatás során fejtörést okoztunk nekik. A játék egyedüli fejlesztőjeként a Red Candle-nek megbocsáthatatlan az, amit tett az incidens okozásával. Reméljük, hogy a partnerünk és az érintett felek a további kritika alól felmentésre kerülnek.

A Red Candle 2015-ös megalapítása óta elszántuk magunkat arra, hogy a nemzetközi közönségünknek a legjobb játékélményt alkossuk meg. A Devotionben a fő üzenet ez volt: „Egy szerető család tragédiája, amit egy vallásos szekta eszeveszett hite torzított el.” Egy kritikus, amatőr hibát követtünk el a játék gyártása során. Szomorúsággal tölt el minket, hogy a játék fókusza drasztikusan megváltozott a hibás művészeti asset megtalálása óta. Egy ezt kezelő patch azonnal implementálásra került, mivel abszolút nem az volt a célunk, hogy ilyen hírnévre tegyünk szert.

Az incidens következményeképp néhányan továbbra is eltérően spekulálnak a Devotionről. Amennyire sajnálatos volt az incidens, akkora mértékben fel kell vállalnunk annak teljes következményét. A közeljövőben reménykedünk egy második esélyben. Hogy ezt bebizonyíthassuk, a Red Candle és a partnere egyaránt egy remek játékot akart alkotni, és senki sem kívánta, hogy egy ilyen helyzet bekövetkezzen. A Red Candle Games továbbra is szenvedélyesen kreatív lesz videojátékos cégként,” olvasható a stúdió közleménye a Twitteren.

S mivel a Devotion valószínűleg egyhamar nem lesz megvásárolható, addig íme egy végigjátszás róla.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/