Az új Mortal Kombat film forgatókönyvírója a Deadpool filmet tekinti alapnak

MOZI HÍREK – A New Line és a Warner Bros. Pictures filmjére viszont még 2021-ig várni kell.

Ha nincs semmi hátráltatás, akkor az elkövetkezendő hónapokban a Mortal Kombat film produkciója el is kezdődhet, miután az 1995-ös első film óta folytatások és egy tévésorozat is készült. De mire számíthatunk az új filmnél? Greg Russo, forgatókönyvíró és a film marketingese szerint a Deadpoolhoz hasonló megközelítse lehet.

„Nagyon hűek akartunk maradni a játék atmoszférájához.” – magyarázta Russo a Comicbook specializált hírportálnak. „Ha játszottál a játékokkal, akkor biztos tudod, hogy igazi veszélyek és érzelmek is kapcsolódnak a karakterekkel történő eseményekhez, de ugyanakkor minden rendkívül fun.” – tette hozzá. „Arra gondolok, hogy a Mortal Kombat mindig is ironikus volt a megközelítésében – akár a rendkívüli erőszak, akár az őrült narratíva tekintetében. Az egész franchise-t áthatja ez az fanyar humor.”

Az író szerint, miután sokat játszott a Mortal Kombattal, és rájött, hogy milyen irányba akarják terelni az adaptációt, hasonló, sikeres filmeket kerestek mintának. Ilyen volt például a Deadpool. „Imádjuk ennek a filmnek a stílusát. Remek humora van és nagyszerű karakterei. Szóval mi is valami hasonlót szeretnénk. Vicces is lesz, brutális is, de valódi karakterei is lesznek, igazi érzelmekkel.” – tette hozzá.

A Mortal Kombat film szereplőiről egyelőre még nem sokat tudni, pusztán annyit, hogy „Rated R” (17 éven felülieknek) lesz és Joe Taslim alakítja majd Sub-Zerót.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu