Az új Switch modell akkumulátorját Zeldával tesztelték! [VIDEO]

A videón láthatjuk, hogy pontosan mennyi ideig tart ki az új Switch modell akkumulátorja, folyamatos játék közben.

Az új Nintendo Switch verziót több országban is árulják már és sokféle változtatás mellett a cég leginkább az akkumulátor jobb teljesítményére büszke.

A Nintendo pár hete közölte hivatalosan, hogy ezen a téren változtat a modelleken és az új verziókat most már több országban is lehet kapni. Egy rajongó megszerezte az egyik ilyen újabb modellt és le akarta tesztelni az akkumulátor élettartamát. Ehhez azt a módszert választotta, hogy egy hosszú játékélményt vett fel videóra a The Legend of Zelda: Breath of the Wild tesztelése közben. A beállítások: Airplane Mode és a fényerő közepes szinten – így egész konkrétan ötórát bír ki az új Switch modell, mielőtt teljesen lemerülne.

Ez egyértelmű, jelentős növekedés, lévén a régebbi Switcher-en a folyamatos Zelda akkumulátorideje kb. nagyjából 3-3.5 órát bírt ki maximum.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu