Nem Arnold Schwarzenegger a Terminator hangja a Mortal Kombat 11-ben

Pedig Ed Boon egyik tweetje adott reményt a rajongóknak Arnold Schwarzenegger kapcsán.

Múlt héten mutatta be a Mortal Kombat 11 fejlesztői a Kombat Pass-t, amelyben az egyik leginkább várt karakter a Terminator T-800. Bár a rajongók zöme emiatt még egész biztosan örül neki, hogy a híres gyilkos cyborg is szerepel majd választható karakterek között, ugyanakkor az őt a filmvásznon alakító veterán akciósztár és Kalifornia volt polgármestere, Arnold Schwarzenegger nem adja majd a hangját a T-800-nak.

Az a tény adott egyébként hamis reményt a fanoknak, hogy Ed Boon a Twitteren közölt egy üzenetet, amelyben arról írt, hogy egy kis része még mindig nem tudja elhinni, hogy Arnold a játékban van.

Ugyanakkor a The Hollywood Reporter utánajárt a Warner Bros.-nál és megerősítette, hogy Arnold Schwarzenegger semmilyen módon sem szerepelt a DLC megalkotásában.

Így tehát a Mortal Kombat 11-ben valószínűleg a még mindig enyhén osztrák akcentusú, 72 éves színész hangjához hasonló szinkronmunkát hallhatunk majd. Hogy milyen lesz a végeredmény, azt október 8-án megtudjuk.

A Mortal Kombat 11 kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu