Hallgassunk bele a Command & Conquer Remastered soundtrackjébe [VIDEO]

A fejlesztők nem fogják elhanyagolni a soundtracket sem a Command & Conquer felújítása során.

„Azzal akarom kezdeni ezt a posztot, hogy láttam az összes kommentet, ami játékmenetet szeretne látni, és úgy vélem, nagy segítség lenne egy kis kontextust biztosítani az időzítéssel kapcsolatban. Lényegében azt akarjuk, hogy biztosan minden támogató asset a helyén legyen (mint egy felfrissített Command & Conquer weboldal), mielőtt a játékmenetbeli tartalmakat bemutatjuk. Ezzel lehetőslgünk van néhány rugalmasabb médiakomponens használatára a bemutatáskor, és így több játékost is izgatottá tehetünk a Command & Conquerrel, illetve annak remasterjével kapcsolatban (ami hasznos mindannyunk számára). És bár nem tudok pontos dátumot adni [ezzel kapcsolatban], mindennek a helyre kerülése az egyik legfontosabb feladat számomra, és bízom abban, hogy erre hamarosan sor kerülhet. De összessségében a játékmenettel kapcsolatos implementációink menetrendszeren haladnak, és a Petroglyph jelenleg a NOD kampány összevarrásán dolgozik.

Eközben meg akarunk osztani veletek egy kis különleges tartalmat ebben a posztban. Ha emlékeztek, korábban az év folyamán megkérdeztük a közösséget a soundtrackkel kapcsolatos megközelítésünkről, beleértve azt, hogy a zenék mely verzióját szeretnétek hallani a Remasterben. A csapatban mindenki figyelt, és konszenzusra jutottunk abban, hogy a lehető legnagyobb variációra van szükség. Ezzel a kéréssel a fejünkben keményen dolgoztunk, hogy a zenék mindegyik verzióját betegyük. Így a klasszikus, alacsony minőségű verziók (beszéd nélkül), a most újrakevert eredeti soundtrack verziók (beszéddel), és természetesen az összes klasszikus zene remasterelt verziói is bekerültek. Sok ritka / kiadatlan track is benn lesz, és közülük sok még sosem volt hallható jobb minőségben,” írta Jim Vassella, a Command & Conquer Remastered producere a Redditen. (Igencsak szeret itt új információkat megosztani a rajongókkal!)

Frank Klepacki, az eredeti dalszerző egyes dalokat lényegében újraalkotott, amik elvesztek azóta. És ki is választhatjuk a játékban található Jukeboxból (zenegépből), hogy melyik zenéket kívánjuk hallgatni. Egy kis három perces ízelítőt is kaptunk, amit lent meg lehet sasolni (vagy inkább fülelni).

A Command & Conquer Remasterednek nincs megjelenési dátuma még. PC-re készül.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu