Resident Evil 3 Remake: kiderült, kiről formázták meg Jill Valentine-t

Arcfelvarráson esett át Jill Valentine, ami húsz év után várható volt.

Bevett szokás már, hogy a Resident Evil remake-elése során a Capcom valódi emberek arcaira formálja a főszereplőket. Az idén januárban megjelent, és az eredeti eladásait már értelemszerűen túlszárnyaló Resident Evil 2 Remake esetében Leon Eduard Badaluta, míg Claire arca Jordan McEwen kinézetét vette át. A Resident Evil 3 Remake (egyik, mert azért Carlost is irányíthatjuk…) főszereplője, Jill Valentine arca eddig kérdőjeles volt.

A ResetErán felbukkant, hogy az Instagramon Sasha Zotova ezt írta: „Kedves barátaim, boldogan jelenthetem be, hogy én lettem Jill Valentine prototípusa a Resident Evil 3 Remake-ben. Nagyon megtisztelő, hogy a Capcommal dolgozhatok, és hogy egy kultikus karakter arcmodellje lehetek, ami révén a Resident Evil családjához csatlakozhatok. Köszönöm Jill Valentine rajongóinak a kedvességüket és udvarisságukat.”

Ezt később egy másik poszttal megerősítette, amiben megköszönte a támogatást.

„A Resident Evil 3-ban Jill Valentine, a S.T.A.R.S tagja (aki a videojátékos hősnők egyik ikonikus alakja) elmenekül egy városból, amiben a zombik és más rémisztő lények túlnyomó erőben vannak. A Capcom saját RE Engine-jével építve a Resident Evil 3 modernizált játékmenetet tartalmaz, ami kombinálja az akciót a klasszikus túlélő horrorral, nagy felbontásban.

Jill szívtépő eseményei a Resident Evil 3-ban a Resident Evil 2 előtt és után is játszódik, és új fényt derít Raccoon City lakosainak állapotára. Minden menekülési esélyt elvágja a Resident Evil franchise másik sztárja, a toronymagas bioorganikus fegyver, a Nemesis. Ez a brutális, de intelligens szörnyeteg nagy erejű fegyverarzenált bevet, hogy minden túlélő S.T.A.R.S tagot kiiktasson a városban – és Jill az utolsó célpontja,” idézünk a Capcom bejelentő posztjából.

A két hete lezajlott State of Play során bejelentett Resident Evil 3 Remake, továbbá a mellette érkező, 4v1 aszimmetrikus multiplayer Resident Evil Resistance is április 3-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gamasutra

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu