Tales From The Borderlands 2: még egy folytatás az új Telltale-től?

A The Wolf Among Us 2 mellett lehetséges egy újabb folytatás a megszűnt, majd újjászületett Telltale-től.

A Telltale Games 2018 őszén omlott össze, de az LCG Entertainment (miután megszerezte a legtöbb licencet) tavaly augusztusban újraindította a céget. Eddig csak a Telltale Batman-játékaiból készített felújítást, a Shadows Editiont láthattuk tőlük; a két évad lényegében csak egy noir szűrőt kapott. Pénzért.

De ez csak fedősztori lehet. Állítólag már három projektje van az új Telltale-nek! A Redditen azt olvashatjuk, hogy a The Wolf Among Us 2 mellett a Tales From The Borderlands folytatása is készül, továbbá a Poker Nightból is csinálnak egy harmadik részt! A posztoló azt mondja, hogy a Telltale és az AdHoc Studio mind a három játékon közösen dolgozik. (Az utóbbit Nick Herman, Dennis Lenart, és Pierre Shorette alapította. Mind a hárman a Telltale-nél dolgoztak.)

A Tales From The Borderlands többnyire sikeresen keverte össze a Gearbox cel-shaded látványvilágát a Telltale epizodikus történetmesélésével, csak az volt a baj, hogy egyrészt nem sokan vették meg a játékot, másrészt pedig az utolsó része egy napon jött ki a Life is Strange fináléjával! (2015. október 20.) A Life is Strange jobb is volt, de azóta eltelt már közel fél évtized, és a Dontnod kiadta a LiS folytatását is (igaz, más főszereplőkkel). A Poker Night 3 lehet, hogy más címet kap – akármi is lesz a neve, kíváncsiak leszünk, hogy a Telltale játékaiból kik ülnek majd a pókerasztalhoz (ez volt ugyanis a sorozat sajátossága; de azért voltak vendégszereplők is, pl. GLaDOS).

A poszt még megemlítette a The Wolf Among Us 2-t is. Állítólag már a fejlesztést megelőző (pre-produkciós) munkálatok nagyobb része már kész, és a Telltale most az AdHocra vár, mivel ők felelősek a sztoriért. A Poker Night 3 emiatt egy „időkitöltős” projektnek tűnik, hogy ne unatkozzanak a srácok.

Persze itt a végén megemlítenénk, hogy ezek nem hivatalos információk. A Tales From The Borderlands 2-ben lehet valami: elvégre a Borderlands 3 azóta megjelent, és a Gearbox biztosan rábólintana a Telltale ötletére (elvégre ebből nekik is jutna pénz).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu