Uncharted: olyan lesz, mint egy Indiana Jones-film?

MOZI HÍREK – Az Uncharted film egyik főszereplője úgy véli, hogy a forgatókönyv eléggé hasonlít egy Indiana Jones-filmére.

Tegnap már írtunk arról, hogy például Antonio Banderas is csatlakozott az Uncharted stábjához. Ezzel pedig egy újabb lépéssel jutottunk közelebb ahhoz, hogy a film tényleg megvalósuljon, ami nagy meglepetés lenne a jó tíz évnyi készül-nem készül huzavona után. Azóta viszont megszólalt Mark Wahlberg, aki a filmben Sully szerepét fogja magára ölteni (korábban pedig Drake-ként is felmerült a neve, csak azóta túl öreg lett – ezt ő maga mondta!). Ő azt mondta a Collidernek, hogy a forgatás már nagyon is közel van.

Szerinte kb. „két hét”, és nekiülnek a film forgatásához – ez pedig megegyezik azzal, amit két hete mondott a Pókemberként nyáron forgatásra készülő Tom Holland. Ő a fiatal Nathan Drake szerepében fog remélhetőleg tündökölni az Unchartedben, és anno azt mondta, hogy kb. egy hónap múlva elkezdődik a film forgatása.

Wahlberg megerősítette, hogy a film erősen eredettörténet lesz, mert nagy hangsúlyt fog kapni Drake és Sully első találkozása (jó, az Uncharted 3: Drake’s Deceptionben volt már egy ilyen jelenet, de a film nagy eséllyel kibővíti ezt). Ezen felül egy érdekes hasonlattal élt: az Unchartedet egyenesen az Indiana Jonesszal vetette össze, miután átolvasta a forgatókönyvet. (Szerinte sok remek rablós-, kaland film eleme megtalálható benne.) Ebben azért van valami: ahogy Indy, úgy Drake is egy archeológus (magyarul régész), aki bejárja a világot és annak történelmi helyszíneit. Közben pedig néhány (?) embert is eltesz láb alól. Csak Drake nem nagyon használ lasszót, meg nincsen kalapja. (Meg fiatalabb.)

Úgyhogy az Uncharted most már igencsak pozitív jeleket ad ki magából. Most már talán elkezdhetünk bizakodni abban, hogy a film TÉNYLEG a mozikban látható lesz jövőre! Ruben Fleischer lesz a rendező (és ezt már korábban pletykaként hallottuk, de a minap a Sony meg is erősítette), úgyhogy ő valószínűleg az asztalra csapott, és azt mondta, hogy „akkor MOST nekiülünk, PONT”. Így kell ezt csinálni.

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu