Soha ne mondd, hogy soha! Daniel Craig MÉGIS visszatérne egy következő James Bond szerepre?!

MOZI HÍREK – Az 52 éves Daniel Craig lehet, hogy mégis visszatér egy hatodik 007-es filmre, legalábbis a The Sun cikke szerint, nagyon is elképzelhető.

James Norton, Richard Madsen, Jack Lowden, Chris Hemswort és még oly sok fiatal sztár sorban áll már a következő Bond szerepéért, Billie Eilish szerint Michael B. Jordan lenne rá a megfelelő, de elképzelhető, hogy bárki is lesz az új színész, várnia kell a sorára!

Bár Daniel Craignek már eleve nem fűlött a foga hozzá, hogy a SPECTRE után visszatérjen Bond szerepébe, sőt, kifejezetten azt állította, hogy inkább felvágná az ereit, csakhogy ismét magára öltse a 007-es ügynök szmokingját, azonban végül bevállalta még egyszer a nemrég novemberre halasztott Nincs idő meghalni című film erejéig. Az viszont egész biztosnak tűnt, hogy Craignek most már tényleg ez az utolsó 007-es vállalása – mindezidáig!

A The Sun szerint személyesen kérte kifejezetten azt a PR csapattól, hogy

„Ugyan, annyira ne reklámozzák már agresszívan, hogy ez az utolsó Bond!”

Ráadásul egy jól informált mozi forrás azt is hozzátette, hogy

„Nem hiszem, hogy Daniel lezárta James Bond szerepét, annak ellenére, amit eddig mondott.”

A forrás szerint négy éve is „ugyanez a műsor ment nála, amikor a SPECTRE kijött, amikor a nagyközönség előtt jelentette be, hogy kész, vége, befejezte és tessék, mégsem.

A forrás azt is megemlítette, hogy Daniel viselkedésében „van valami”, ami arra utal, hogy még nem szeretné, ha egy másik színész kapná a szerepet. De szerinte ebben az anyagiak és a film várható sikere is közre játszhatnak.

„Minden attól függ, hogy a Nincs idő meghalni mennyire tetszik a közönségnek és hogy megvalósul-e a nagy álom, hogy ez legyen minden idők anyagilag legsikeresebb filmje a franchise-on belül.”

A forrás úgy gondolja, hogy ha ez megvalósul, akkor Daniel kész lesz egy legutolsó filmre. Emiatt kéri a marketingesektől, hogy ne reklámozzák, hogy ez az utolsó filmje.

A 2015-ös SPECTRE egyébként a második anyagilag legsikeresebb film a maga 880.7 millió-s bevételével, a legtöbb pénzt a szintén Daniel Craig főszereplésével készült, azt megelőző 2012-es Skyfall hozta, egymilliárd dollárral.

És a cikk végére egy utolsó érdekesség: hány éves is volt Sean Connery, amikor a Soha ne mondd, hogy soha! című utolsó James Bond filmjében – ugyanúgy vonakodva – visszatért a szerephez? Hát persze, hogy 53!

Forrás: The Sun

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu