Billie Eilish szerint Michael B. Jordan tökéletes lenne James Bond szerepére

MOZI HÍREK – Billie Eilish, a mostanában nagyon felkapott fiatal énekesnő nemcsak a következő Bond film dalát énekelte el, de határozott véleménye van arról is, hogy szerinte a következő James Bond az afroamerikai Michael B. Jordan lehetne.

Az énekesnőt a CapitalFM kérdezte meg, hogy mit gondol, kinek kellene Daniel Craiget felváltania, miután a színész örökre búcsút mond a szerepnek. Az énekesnő elég egyszerű szavakkal válaszolt a kérdésre:

„Michael B. Jordan vágná ezt a sz*rt.”

(Angolul: „Michael B. Jordan would kill that sh*t.” – tegyük hozzá gyorsan, hogy a „sh*t” itt nem pejoratív értelmű, hanem csak „laza” volt az énekesnő.)

A Nincs idő meghalni című filmben Daniel Craig utoljára ölti magára a 007-es ügynök elegáns zakóját. Az ötvenegyéves színész már többször említette, hogy egyre nehezebb hozni a megfelelő szinte a kemény akciójelenetekben bővelkedő szériában és már ehhez a filmhez is hat lóval kellett visszavonszolni, már annyira szeretett volna lelépni, de végül Barbara Brocolli producernőnek és egy tekintélyes bankszámlának sikerült meggyőznie arról, hogy még egy utolsó alkalomra bevállalja a szerepet.

A média éppen ezért megállás nélkül azon spekulált, hogy ki lehetne a következő James Bond, továbbá maguk az aspiránsok is jelezték „óhajukat”. Szóba kerül már többek között Henry Cavill, Tom Hiddleston, Idris Elba, Chris Hemsworth neve is, sőt, többször felmerült, hogy női James Bond lehetne a következő Bond, így Gillian Anderson és a Nincs idő meghalni női ügynöke, Lashana Lynch is felmerült, mint akinek a „fáklyát” továbbadná Craig Bondja, és az afroamerikai színésznő lenne ezentúl Bond, a „politikai korrektség” jegyében is.

Amennyiben tényleg Michael B. Jordan szakítaná le a szerepet (persze, csak ha elvállalná), ő lenne az első afroamerikai James Bond. A sztár egyébként már sok filmben játszott fő-, vagy főbb szerepet, legutóbb például a Fekete Párduc című Marvel filmben alakította a címszereplő legnagyobb ellenségét.

Ti mit gondoltok erről? Jó választás lenne Billie Eilish ötlete? Írjátok meg véleményeteket a kommentekben!

Forrás: CapitalFM

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu