Asssassin’s Creed Valhalla: egy klasszikus lopakodós játékelemet visszakapunk!

Az Asssassin’s Creed Valhalla ugyan nem fog teljes egészében visszatérni a régi játékokhoz, de ezt az aspektust ismét megtaláljuk majd az új részben.

Oly hosszú találgatás után az Assassin’s Creed Valhalla végre valósággá vált. A Ubisoft villámszerű bejelentése révén most már tudjuk, hogy érkezik a legjobban imádott franchise-uk legújabb része, amely a legendás viking harcosokhoz fog majd kötődni. Bár a játékmenettel kapcsolatban még sok mindent homály fed, azt jól tudjuk, hogy a legutolsó két részben nagy sikert aratott RPG-játékelemek nagy eséllyel nem tűnnek majd el az újabb részből sem. Még ha a klasszikus AC-játékok elkötelezett híve is vagy, akkor is el kell ismerned, hogy az Assassin’s Creed Origins és az Assassin’s Creed Odyssey nagy sikert arattak, így esélyes, hogy a Ubisoft nagyrészben ezen az úton halad tovább.

Ugyanakkor a Ubisoft tisztában van azzal is, hogy a korábbi Assassin’s Creed részeknek (egészen a Syndicate-ig bezárólag) is van egy egészen komoly rajongói tábora, így az ő igényeiket is ki kell elégíteni. A JorRaptor nevű youtuber készített egy interjút a játék kreatív igazgatójával, Ashraf Ismaillal, most épp nekik akarnak kedveskedni azáltal, hogy egy régi játékelemet visszahoznak, ez pedig nem más, mint a tömegben való rejtőzködés. Viszont azt is hozzátette, hogy nem egy-az-egyben másolják ezt ki a régi játékokból, hanem lesz benne egy meglepetés „csavar”.

Még egy információ tehát az Assassin’s Creed Valhalláról, amelyről egyre többet tudunk meg, de mozgásban persze játékmenetet még nem láttunk. Ez is eljön majd, méghozzá egészen konkrétan két nap múlva: május 7-én, az Inside Xbox esemény során! Természetesen erről is írni fogunk, szóval „stay tuned”!

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu