[Inside Xbox 2020] – Second Extinction: visszahódítják a dinoszauruszok a Földet! [VIDEO]

Ha hiányzik a Turok, akkor a Second Extinction kooperatív akciójáték igazi hiánypótló lehet, hogy az őskori hüllőket közösen lemészároljuk.

Egy irányítható natív amerikai indián hiányában három játékos szövetkezhet, hogy a dinók at irtsa ebben az Avalanche Studios Group által kiadott játékban, amelyet a Systemic Reaction (Generation Zero) fejleszt. Ezt az Inside Xbox mai adásában, a speciális Xbox 20/20-ban láthattuk, illetve az alant lévő trailerben is megtekinthetitek.

A gamer sajtó egyébként már be is skatulyázta Systemic Reaction játékát azzal, hogy a Turok és a Left 4 Dead szerelemgyerekéről van szó. Nem is járunk messze a valóságtól, lévén egy 3 fős kooperatív FPS-ben kell mutáns dinoszauruszokat gyilkolnunk a pusztulás felé tartó Földön. A játék története szerint a mutálódott dinók jelentek meg ismét a Földön, a túlélők maroknyi csapata pedig a bolygó körül keringő űrállomásra menekült, amelyet egy ERA nevű csoport tart fenn. Mi a Földön ragadtunk, így a mi feladatunk, hogy a „második evolúció” kivárása helyett, mi magunk intézzük a dinók másodszori kihalását.

A fejlesztők azt ígérik, hogy kooperatív mód mellett egyjátékos küldetéseket is kapunk majd. Az űrállomás egyfajta HUB-ként működik majd, ahol a csapatot, továbbá a fegyverkészletünket is összeállíthatjuk. Innen indulunk majd küldetéseket teljesíteni és dinókat irtani, a célunk pedig a sikeres takarítás utáni még sikeresebb visszatérés. A missziókért jutalmakat kapunk, amelyekből természetesen fegyvereket fejleszthetünk – és újakat vásárolhatunk. A Systemic Reaction élő szolgáltatásnak tervezi a Second Extinctiont, ami lényegében azt jelenti, hogy rendszeresen és dinamikusan fejlesztik, támogatják a megjelenés után.

A Second Extinction az Xbox Series X nyitócíme lesz, így tehát még az idén, év vége felé várható – az új konzol mellett természetesen Xbox One-ra és PC-re is meg fog jelenni és a Smart Delivery-t szolgáltatást is kihasználja.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu