Star Wars Episode I: Racer: itt az új, végleges megjelenési dátum

Ideje volt: azok után, hogy az eredetileg május 12-ére tervezett megjelenési dátumot nem tudták tartani, megkaptuk a rajt új napját.

Még május közepén volt szó arról, hogy az Aspyr Media-nak több idő kell a Star Wars Episode I: Racer Nintendo Switch és PlayStation 4 portjára. Május tizenkettedike előtt egy nappal közölték, hogy a játékiparban akkor erősen jelen is levő otthoni, távmunka miatt további időre van szüksége a csapatnak a játék portolására.

Most azért kicsit visszább fogták magukat, ugyanis nem egy nappal az új megjelenési dátum előtt közölték, hogy a filmen alapuló versenyzésnek mikor ülhetünk neki. Az Aspyr ezúttal is a Twitteren jelentette be, hogy a Star Wars Episode I: Racer új megjelenési dátuma június 23-án esedékes PlayStation 4-en és Nintendo Switch-en. Az ár továbbra is 15 dollár, ami euróból átszámítva kb. 5400 forint.

A Star Wars Episode I: Racer az ígéretek szerint modernizált kezeléssel érkezik (azóta elterjedtek az analóg karok, amik a DualShock 4-en és a Joy-Conokon is megtalálhatóak), így a huszonöt játszható karakter (pl. Anakin Skywalker, Sebulba, Ratts Tyerell) talán nem fog minden kanyarban a falnak rohanni a nyolc egyedi világon (Tatooine, Baroonda, Malastare). A boxutcában (már ha a Csillagok háborúja világában van ilyen) a droidjainkkal tuningolhatjuk a járművünket a jobb gyorsulás vagy végsebesség céljából. Lesznek a pályákon levágások is, amikkel a köridőnkön javíthatunk, és talán így lépést tarthatunk az ellenfeleinkkel. Lesz osztott képernyős multiplayer, illetve LAN multi is, igaz, utóbbi csak Nintendo Switch-en.

A Star Wars Episode I: Racer tehát június 23-ától lesz elérhető a PlayStation Store-ról vagy a Nintendo eShopról. Ha a Star Wars: Squadrons nem tetszene (nem mindenkinek lehet ugyebár megfelelni), akkor ez egy korrekt alternatíva lehet. Ha 1999-ben kimaradt volna az eredeti (Nintendo 64-en és PC-n jelent meg), akkor most be lehet pótolni a lemaradást.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu