Miért nem vagyunk meglepve? Itt van már a petíció, hogy írják át a The Last of Us 2 történetét [ENYHE SPOILER]

Az, hogy a The Last of Us Part II „megosztó” lett, a legenyhébb kifejezés, ami csak létezik. Már az első trailer óta, amelyben Ellie megcsókolt egy másik lányt, elkezdődtek a feldühödött reakciók, amelyek a szivárgások óta a tetőfokára hágtak. Sokan amiatt háborogtak, hogy „az egész játék SJW és meleg propaganda”, amelyet törölni kellene. Aztán, végül megjelent a The Last of Us Part II és a játékélmények alapján megosztottá vált a világ: vannak, akik imádják (a játék rendkívül jó kritikákat kapott) és vannak, akik most is gyűlölik.

Ennek eredményeképpen a Naughty Dog legújabb idei klasszikus címe is azokhoz a médiumokhoz csatlakozott, amelyeknél a „rajongók” követelik, hogy változtassák meg a történtet. Pontosan ez történt a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Trónok harca utolsó évad esetében is. Konkrétan egy petíció indult, hogy írják át nemcsak a játék végét, vagy bizonyos részeit, hanem a teljes sztoriját.

A Change.org-on egy magát „Joel Millernek” nevező illető indította a petíciót, amely azt követeli az alkotóktól, hogy egészen a nulláról írják újra a játék történetét. „Joel” egyébként a játék más aspektusaival: a pazar grafikával, a kiváló játékmenettel és játékmechanikával elégedett, viszont maga a történet szerinte rendkívül rossz. Kihangsúlyozta, hogy a fejlesztők megölték a rajongók egy kedves karaktert és arra kényszerítik a játékosokat, hogy egy „negatív” karakter irányítsanak , sőt, ráadásul még manipulálják is a játékosokat, hogy szimpátiát érezzenek vele. Úgy gondolja, hogy Ellie nem is igazán a sztori főhőse, hiába épült karakterére a reklámkampány. Így tehát azt követeli ő és az alálírók is, hogy a Naughty Dog írja újra a nulláról a The Last of Us Part II sztoriját, beleértve a különféle fontosabb karakterek sorsát is. Természetesen – ahogy az említett Star Wars film és fantasy sorozat esetében is – nem fog történni semmi, még annak ellenére sem, hogy e sorok írásakor már elérte a 20.000-et (a 25.000-ből) az aláírók száma.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu