Megérkezett a Mortal Shell nyílt béta, letölthető az Epic Games Store-ból

Elindult a Mortal Shell nyílt béta, így bárki ingyen kipróbálhatja ezt a Souls-like játékot.

A játék alkotói végre beadták a derekukat a játék követőinek, akik nagyon régóta kérték már hogy legyen kipróbálható a játék.

A Mortal Shell, a sötét RPG melyet a Dark Souls inspirált nem olyan régen indította el zárt bétáját, így egy szűkebb réteg már akkor kipróbálhatta a játék legelső változatát. A komoly felhasználói elvárásnak eleget téve, a Cold Symmetry és Playstack független fejlesztőcsapata, akik a játékért felelősek, megnyitották a bétát a széles közönségnek is. Szóval, ha felkeltette ez a Souls-like játék a figyelmedet, akkor ne habozz, menj az Epic Games Store-ba, és jelentkezz tesztelőnek. Persze azt nem tudjuk megmondani, hogy ez a lehetőség meddig áll nyitva majd.

Ha nem ismered a Mortal Shell-t, akkor itt az idő hogy megismerd, ugyanis a fejlesztők folyamatosan adagolják az információkat a két héttel ezelőtti megjelenés óta. Volt itt gameplay videó és minimum gépigény is már a PC-platformon. A játék két karakterrel mutatkozott be, a központi karakter igen sötét, emellett részletes kidolgozást kapott poligonmodellel bír, miközben a második karakter olyasmi, mint egy középkori lovag, de egy brutális és feltűnő páncélzattal, ami mindenkinek azonnal felkelti az érdeklődését.

 

A játék idén nyáron jelenik meg PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Mielőtt elkezdhetnéd képességeid fejlesztését ebben az új bétában, egyszerűen csak lépj be az Epic Games Store-ba, keresd meg a játék oldalát és nyomj rá felül a „béta” fülre. Ott mindaddig elérhető lesz számunkra, amíg a fejlesztők másképp nem döntenek. Ez valószínűleg a letöltések megszaporodását követően be is fog következni, úgyhogy siessetek! Ha több információra lenne szükség, a fejlesztő létrehozott a játéknak egy weboldalt, ami kissé titokzatoskodóan ugyan, de mesél a játékról.

Remek vizuális stílusával a játék biztosan magával ragadja majd a műfaj szerelmeseit. A potenciális trónfosztó mindent elkövet, hogy a Souls-like zsáner határait feszegesse, lehetőségeit kitolja. Amit már biztosan tudunk, az az, hogy a játék teljesen mentes lesz a multiplayeres sallangoktól, lehetővé téve a relatíve kicsiny stúdió számára, hogy inkább könnyebben megvalósítható oldalait tökéletesítsék játékuknak.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu