Jön a Yakuza Kiwami 2 Xbox Game Pass-re! [VIDEO]

A SEGA műve, a Yakuza Kiwami 2 Xbox One-on és PC-n egyaránt bekerül az Xbox Game Pass-be. A szolgáltatás így egy újabb üde színfolttal gazdagodik.

Ez ugyan kicsit tovább tartott, mint gondoltuk, de a SEGA végre bejelentette, hogy a legendás akció-kalandjáték július 30-tól mindkét platformra elérhető lesz, a Microsoft Store mellett az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is.

 

A remake-t eredetileg PS4-re jelenttették meg 2018-ban (legalábbis nyugaton), majd PC-re 2019-ben, de most végre kiterjesztheti szárnyait a játék egészen a Microsoft konzoljáig. A játék a Dragon Engine-nek hála Full HD-ban érkezik hozzánk.

„A Yakuza Kiwami 2 az első Yakuza játék az Xbox One-on és Windows 10-en amely a Ryu Ga Gotoku Studio hihetetlen képességű Dragon Engine-jét használja, melytől a grafika és teljesítmény jelentős mértékben javul. Emellett a töltésidők is észrevehetetlenek a harcok között, vagy amikor ki-be megyünk egy épületből.” – nyilatkozta a SEGA a Gematsu-nak.

 

 

„A Yakuza Kiwami 2 szintén tartalmazni fog egy teljes egészében játszható mellék-sztorit, melynek főszereplője a rajongók kedvence, Goro Majima lesz, emellett még temérdek új küldetést és mini-játékot tolhatunk majd megszámlálhatatlanul sok órán át.”

 

A Yakuza saga rajongói nem hagyhatják ki Dojima Sárkányának visszatértét, hiszen a grafika jobb mint valaha! Hogy tudd, hogy miről maradnál le, jöjjön egy kis emlékeztető Yakuza Kiwami 2 tesztünkkel!

A Yakuza Kiwami 2 július 30-án érkezik Xbox Game Pass-re PC-n és Xbox One-on.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu