A Rare a Sea of Thieves különböző Accessibility opcióin dolgozik

A Sea of Thieves fejlesztőbrigádja, a Rare igyekszik az Accessibility – kisegítő lehetőségeit kiterjeszteni játékában.

Többek között az analóg karral automatikusan alaphelyzetbe állítható kamerán dolgoznak.

 

Az egyre növekvő közösség maga után vonja, hogy egyre sokszínűbb csapat verődik össze a kalózbandába: sokfélék vagyunk, és bizony nem mindenkinek olyan könnyű játszania a játékokkal. Nos, ahogy a játékosok az újabb ingyenes frissítésre várnak, felkészülhetnek arra is, hogy a fejlesztők igyekezni fognak az update-el mindenki számára elhozni a Sea of Thieves-élményt. A Rare fejlesztője, James Thomas beszélt arról a Sea of News-ban, hogy mi mindent várhatunk a kisegítő funkciók terén a közeljövő frissítéseiben.

 

„Esélyt akarunk adni mindenkinek arra, hogy tengerre szálljon a barátaival.” – James Thomas, a Rare vezető fejlesztője

Habár legtöbbünk megszokta az FPS-játékokból, hogy a két analóg kart irányítva mozog és forgatja a kamerát, de Thomas felhívta rá a figyelmet, hogy ez nem mindenkinek kényelmes így, ezért hát más módokat dolgoztak ki. A kamera és a játék egyszerre történő irányítását is lehetővé fogják tenni egyetlen stickkel, a jobbal vagy a ballal, ez a játékos döntése lesz.

 

 

A másik amin dolgoznak, az az, hogy a kamera automatikusan a horizontra rögzüljön, s hogy hősünk automatikusan a vízen lebegjen, ha kiesik a hajóból. „Rengeteg tervünk van, mindig sok a munka, a Sea of Thieves közössége pedig igen szerteágazó, mi pedig mindenképpen meg akarjuk adni a lehetőséget arra, hogy bárki tengerre szálljon a barátaival s együtt kalandozzon másokkal.” – mondja James Thomas.

 

 

A Sea of ​​Thieves nem olyan régen átlépte a 15 milliós játékosszámot, holnap pedig jön az Ashen Winds nevű új frissítés ami behozza majd a tűzokádó koponyákat a játékba.

Ha érdekel a Rare és az Xbox jövője, akkor érdemes megnézned a csütörtök esti Xbox eventet.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu