Everwild – A Rare még a játékmenettel kísérletezik

A Sea of Thieves készítője, a Rare biztos abban, hogy az Everwild valami egyedi és különleges lesz, egy immerzív világgal.

 

Holnap, azaz csütörtökön Xbox Series X event, így a világ játékokkal foglalkozó sajtója sorra veszi a várható nagy címeket a különleges eseményen. Az egyik vendég, és ez szinte borítékolható az Everwild lesz. A brit Rare stúdió játéka tovább megy, mint a most már elképesztően népszerű és sikeres Sea of Thieves, és új játékmenetbeli megoldások kiötlésével foglalatoskodik. De vajon mikor láthatjuk az új IP-t akcióban, futás közben?

 

 

A Polygonnak adott interjújában Craig Duncan, a csapat feje a következőt mondta: „Részben azért is nem beszélünk még az Everwild-ról, mert még mindig zajlanak a munkálatok, még mindig megbeszélések tárgyát képezi az, hogy mit is jelent a játék világa.”

„Még kísérletezünk a különböző játékmechanizmusokkal.” Kétségtelenül arra lehet ebből következtetni, hogy a játék még igen korai szakaszában lehet, de ugyanígy azt is jelentheti mindez, hogy a játék világa maga lesz a főszereplő, s ha belegondolunk, ez igen különlegessé tenné az Everwild-ot.

 

 

„Sokat tanultunk a Sea of Thieves-ből,” mondja a főnök. „Imádjuk a Sea of Thieves ötletét, miszerint a játékosok együtt hoznak létre új történeteket. Szerintem az Everwild-al Louise O’Connor és csapata most izgatott hogy játékosainak egy olyan világot nyújthassanak majd át, amelyben igazán elveszhetnek.” Ennek következtében az olyan dolgok, minthogy mit is jelent alaposabban elmélyíteni egy világot, vagy mit is jelent összhangban élni a természettel még átgondolás alatt vannak. Duncan megerősítette, hogy csapata olyan játékon szeretne dolgozni, amely egyedinek érződik majd és különleges lesz, s amelyre valószínűleg megéri ennyit várni.

 

 

Az Everwild-ot egy látványos trailerrel mutatták be 2019. év végén, amitől magunk is elvágyódtunk a lehetetlenül festő, buja növényzettel borított mezőkre és varázslatos sűrű erdőkbe, a különös állatok közé, felfedezni ezt az érdekes világot. Azt ugyan még nem tudjuk, hogy mikor látunk ismét belőle valamit, de ha tippelnünk kéne, akkor azt mondanánk, hogy csütörtök este az Xbox Series X event során.

Akit érdekel a játék, az semmiképpen se hagyja ki az eseményt, s mindenképpen olvassa el előzetes bemutatónkat az Everwild különleges világáról!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu