Brie Larson szívesen eljátszaná Samus Aran-t a Metroid-ból

Marvel Kapitány, azaz Brie Larson a karakter hatalmas rajongója, és egy esetleges Metroid filmben szeretné majd ő magára ölteni a legendás páncélt!

A Marvel Kapitány szerepéből is ismert Brie Larson úgy tűnik szeretne nagyobb nyomot hagyni a popkultúrában, amire lehetősége is nyílna, ha ő lehetne Samus. A hölgy igen régóta hangsúlyozza szeretetét a videójátékok iránt, állítólag nagy gamer múlttal és komoly képességekkel bír ezen a téren. Egy évvel ezelőtt már láthattuk őt páncélja nélkül Samus Aran-nak öltözni Halloween alkalmából, ezzel is kifejezve érdeklődését a karakter iránt. Most pedig egy esetlegesen készítés alatt lévő filmben szeretne szerepelni: „Részt szeretnék venni benne.”

 

A Metroid a Nintendo vállalat egyik legnagyobb sorozata, rengeteg résszel és igen jó hírnévvel, egy legendás, műfajteremtő játék. (A Metroidvania-műfaj létrehozásában segédkezett.) A sorozat egyik legszeretettebb része a Super Metroid volt SNES-re. Ebben Samus a Zebes nevű bolygóra látogat, ahol is szörnyek egész serege várja, élükön Ridley-vel és Kraid-el. Kétségtelen, ez a sztori adja magát leginkább arra, hogy vászonra küldjék.

 

 

„Ha film készül, részt szeretnék venni benne!” – Brie Larson

Larson beszélt az említett jelmezéről is, ahonnan az egész Samus-hír eredeztethető. A híres művész, BossLogic, aki legutoljára az Assassin’s Creed Valhalla prezentáción bukkant fel, 2018-ban készített egy művet, amelyen a színésznő a Metroid hősnőjeként volt látható. A hölgy igen boldog volt, s habár nem lenne könnyű szerep, kapcsolata az univerzummal és egyéni tapasztalatai jól jönnének.

 

Sajnos nincsenek arra vonatkozó híreink, hogy valóban készülne Metroid-film. No mindegy, a Nintendo jelenleg az Illumination-al karöltve készít Super Mario-filmet. Ez utat nyithat új adaptációk számára is Hollywoodban. Ha pedig így van, várhatóan Brie Larson lesz az első a sorban a karaktert alaktani vágyó színésznők között.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu