Lust From Beyond: szex és horror [VIDEO]

Ha H.P. Lovecraft és H.R. Giger munkássága felizgat, akkor a Lust From Beyond neked is javasolt.

Igen, „felizgat”, azt a szót írtuk az előző mondatba, nem véletlenül, úgyhogy itt rögtön írjuk, hogy egészen, khm, felnőtt témáról lesz szó az alábbiakban, így csak saját felelősségre javasoljuk a következő bekezdéstől az iromány olvasását. Előre szóltunk.

A lenti videóban szex, meztelenség, erőszak, és az epilepsziára hajlamos egyéneknek sajnos villogások is vannak (úgyhogy nekik pedig annyit mondunk, hogy a videó megtekintését NEM ajánljuk), jó, persze, cenzúrázva, de ez még csak a felvezetés. Ha déja-vu érzés támadna, nem véletlen, ugyanis csak néhány napja volt az, hogy egy hasonló játékról írtunk.

A Lust From Beyond játékot ugyanaz a csapat hozta össze mint a Lust For Darknesst, és ez a játék egy „pszichológiai horror okkultista és erotikus témákkal, amit Lovecraft és Giger munkássága ihletett”. Kb. olyan ez mintha az Amnesia: The Dark Descentet látnánk, csak itt nyúlként tevékenykedünk. Az Extázis szekta tagjaként egy „másvilági erotikus istent” imádunk, és azt akarja a szektánk, hogy a Lusst’ghaa-ba jusson.

Ha ez esetleg felkeltette az érdeklődést, akkor kipróbálhatunk egy ingyenes demót a Steamen, ha ide kattintunk. A probléma az, hogy bár a szekta központját elég könnyen felfedezhetjük, de mi erotikus ebben? Véres nyomos, Giger-féle barlangok, húsos démonok farkakkal (nem AZZAL a fajtával… a magyar nyelv gyönyörei, ugyebár…) és csápokkal.

Úgyhogy megvan a stílus, de itt is ugyanaz a kérdésünk mint a Succubusnál (ott is van egy demó, ha ki szeretné valaki próbálni, írtunk róla): a játék túlzottan akar valamit, de nem biztos, hogy meg is valósította azt, azaz a túlzott akarásnak nyögés (de NEM olyan! a fenébe már ezzel a sok kétértelmű fogalommal!) lett a vége. Szóval ez egy edgy játék de ez önmagában nem biztos, hogy elviszi az egészet a hátán.

Ja, itt azért van egy megjelenési dátum is, a Succubusnál nem volt – a megjelenés szeptember 24-én esedékes.

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu