Call of Duty Modern Warfare Remastered: bug miatt nem lehet letölteni a PS4-re!

Nem tudom letölteni PS4-re CoD MW Remasteredet a saját könyvtáramból, és miután utánakerestem, rájöttem, hogy mások is találkoztak ezzel a problémával. Tehát hiába van meg az első Call of Duty Modern Warfare Remastered, bug okán lehetetlen letölteni azt.

Tudom, Call of Duty-rajongók fülben ez szentségtörésnek hangzik, de anno én pont az egyik legjobb Call of Duty-részt: az eredeti, 2007-es Modern Warfare-t hagytam ki. Már pontosan nem tudom, mi lehetett ennek az oka, de valószínűleg leginkább az, hogy akkoriban valamiért nem rajongtam túlzottam a modern katonai szimulációkért. Amikor a Magnew forgalmazónak hála, a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt megkaptam a Call of Duty Modern Warfare Remastered kiadást is, akkor már terveztem, hogy azért a feljavított verziót végigtolom, de aztán megint annyi minden jött egyszerre, hogy végül az is kimaradt.

Most döntöttem úgy tehát – jobb később, mint soha alapon – hogy ha már kijött a Call of Duty Modern Warfare Remastered 2 PS Plus-ra, akkor előtte gyorsan végigviszem az előző részt is PS4 Prón. Legalábbis szerettem volna…

Amikor a digitális könyvtáram mélyéből „elbányásztam” a Call of Duty Modern Warfare Remasteredet, akkor, amikor a letöltés gombra nyomtam felugrott egy ablak, amely előzékenyen felajánlotta, hogy állítsam be, melyik letöltéssel kezdje először. Itt elvileg ki lehetne választani, hogy a szinglit, vagy a multit töltse le először, csakhogy ebben az ablakban nincs semmi, és ezután, akár megnyomom a nagy semmin az X-et, akár várok egy picit, azonnal visszakerülök a főmenübe és nem kezd el letölteni semmit. Akármit próbáltam (visszaállítani a licenceket, külön letölteni a főjátékot, az Infinite Warfare-t, hogy hátha azzal elindul a letöltést, stb.) nem segített semmit. Utánakerestem és ugyanezt a hibajelenséget megtaláltam egy reddit oldalon, ahol mások is azt írták, hogy találkoztak vele. Megoldás egyelőre nincs, csak reménykedhetünk, hogy a Sony PlayStation rövidesen kijavítja ezt az igen durva bugot.

PS: Engem persze egy ilyen PS4-es Call of Duty Modern Warfare Remastered bug nem állíthat meg, szóval leszedtem Xbox One X-re a játékot, mert Danténak köszönhetően így is megvolt az első Call of Duty Modern Warfare Remastered. Így legalább igazi 4K-ban tolom végig a jelenleg legerősebb konzolon, még ha a PS trófeákat így bukom is.

[VIDEO] Cannot download Modern Warfare Remastered on ps4. from PS4

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu