Menu

Marvel’s Avengers – Béta és egy új hős a láthatáron [VIDEO]

Sólyomszem is csatlakozik a Bosszúállók csapatához megjelenés után a Marvel’s Avengers-ben – emellett pedig részletek derültek ki a bétáról is.

 

2020 utolsó időszakának legfontosabb játéka kétségtelenül a Marvel’s Avengers, ami mindezidáig azonos mértékű várakozást és kétségeket generált. Ha ki szeretnéd próbálni vagy látni akarsz másokat játszani a játékkal megjelenés előtt, akkor most jó hírrel szolgálhatunk: a War Table közvetítése során a Square Enix és a Crystal Dynamics frisstette a várható dátumokat és a béta teszt részleteit. Emellett csepegtettek egy kis infót a játék megjelenés utáni támogatásáról is.

 

A béta augusztus 7.-én veszi kezdetét PlayStation-ön, de csak az előrendelőknek. Az előtöltés egy nappal korábban már meg is kezdődhet, s 9.-e vasárnapjáig tart majd. Ezt követően egy nyílt béta veszi kezdetét, szintén csak PS4-en, amelyre augusztus 13.-án lehet majd előtölteni, s amelynek szerverei a következő nappal nyílnak meg. Az utolsó tesztre augusztus 21.-én kerül sor, és minden platformon elérhető lesz bárki számára, akár előrendelte a játékot, akár nem. Ha a nettel esetleg akadnak problémáid, akkor az előtöltést már augusztus 20.-án elkezdheted.

 

Ahogy az várható, ez a sok teszt némi előre jutást is lehetővé tesz majd a játékban, különböző küldetésekkel persze: a Golden Gate-i csatában kezdünk az A-Napon (A-Day), amikor is szembe kell néznünk harcban a Kiképzővel (angolul Taskmaster), Natasha ősellenségével. Ettől a kampányból kiragadott tartalomtól eltekintve, melyben Thor, a Vasember, Fekete Özvegy, Hulk és végül Amerika Kapitány kapják a főszerepet majd, s némelyikük játszható is lesz, ott lesz még a szintén irányítható Kamala Khan is, vele szintén lehetünk majd bizonyos harci zónákban.

 

Ezen kívül lesznek még hős küldetések, s más opcionális feladatok a hőseink szupertehetségét tesztelendő. Különleges brigád lesz ez, amelyet 15-ös szintig húzhatunk fel, felszerelésünket pedig maximum 45 power pontig fejleszthetjük. Ennek megfelelően nem láthatjuk majd a legerősebb kütyüket és tárgyakat, ahogyan a legjobb képességeket sem arzenálunkból. Akárhogy is, azt azért érdemes tudni, hogy PS4-en játszva az egyes béták között átvihető lesz a mentésünk egészen az utolsó bétáig, de NEM a végső játékba!

 

A Square Enix bejelentette, hogy a GaaS-rendszer szerint (azaz szolgáltatás alapú játék tematikája szerint) ha a „Reassemble” sztoriszál véget ér, akkor is folytatódnak majd a Bosszúállók kalandjai, egészen pontosan egy új, várva-várt hős hozzáadásával, az íjász Hawkeye-al, azaz Sólyomszemmel. Ő egyébként csak az első karakter lesz a sorban, szóval érdemes lesz odafigyelnie a rajongóknak erre a játékra!

Jöjjenek az előzetesek:

 

 


Emlékeztető: a Marvel’s Avengers szeptember 4.-én válik elérhetővé végleg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, s jön még Google Stadia-ra és a next-gen gépekre, a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re is a jövőben.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu