Marvel’s Avengers – Béta és egy új hős a láthatáron [VIDEO]

Sólyomszem is csatlakozik a Bosszúállók csapatához megjelenés után a Marvel’s Avengers-ben – emellett pedig részletek derültek ki a bétáról is.

 

2020 utolsó időszakának legfontosabb játéka kétségtelenül a Marvel’s Avengers, ami mindezidáig azonos mértékű várakozást és kétségeket generált. Ha ki szeretnéd próbálni vagy látni akarsz másokat játszani a játékkal megjelenés előtt, akkor most jó hírrel szolgálhatunk: a War Table közvetítése során a Square Enix és a Crystal Dynamics frisstette a várható dátumokat és a béta teszt részleteit. Emellett csepegtettek egy kis infót a játék megjelenés utáni támogatásáról is.

 

A béta augusztus 7.-én veszi kezdetét PlayStation-ön, de csak az előrendelőknek. Az előtöltés egy nappal korábban már meg is kezdődhet, s 9.-e vasárnapjáig tart majd. Ezt követően egy nyílt béta veszi kezdetét, szintén csak PS4-en, amelyre augusztus 13.-án lehet majd előtölteni, s amelynek szerverei a következő nappal nyílnak meg. Az utolsó tesztre augusztus 21.-én kerül sor, és minden platformon elérhető lesz bárki számára, akár előrendelte a játékot, akár nem. Ha a nettel esetleg akadnak problémáid, akkor az előtöltést már augusztus 20.-án elkezdheted.

 

Ahogy az várható, ez a sok teszt némi előre jutást is lehetővé tesz majd a játékban, különböző küldetésekkel persze: a Golden Gate-i csatában kezdünk az A-Napon (A-Day), amikor is szembe kell néznünk harcban a Kiképzővel (angolul Taskmaster), Natasha ősellenségével. Ettől a kampányból kiragadott tartalomtól eltekintve, melyben Thor, a Vasember, Fekete Özvegy, Hulk és végül Amerika Kapitány kapják a főszerepet majd, s némelyikük játszható is lesz, ott lesz még a szintén irányítható Kamala Khan is, vele szintén lehetünk majd bizonyos harci zónákban.

 

Ezen kívül lesznek még hős küldetések, s más opcionális feladatok a hőseink szupertehetségét tesztelendő. Különleges brigád lesz ez, amelyet 15-ös szintig húzhatunk fel, felszerelésünket pedig maximum 45 power pontig fejleszthetjük. Ennek megfelelően nem láthatjuk majd a legerősebb kütyüket és tárgyakat, ahogyan a legjobb képességeket sem arzenálunkból. Akárhogy is, azt azért érdemes tudni, hogy PS4-en játszva az egyes béták között átvihető lesz a mentésünk egészen az utolsó bétáig, de NEM a végső játékba!

 

A Square Enix bejelentette, hogy a GaaS-rendszer szerint (azaz szolgáltatás alapú játék tematikája szerint) ha a „Reassemble” sztoriszál véget ér, akkor is folytatódnak majd a Bosszúállók kalandjai, egészen pontosan egy új, várva-várt hős hozzáadásával, az íjász Hawkeye-al, azaz Sólyomszemmel. Ő egyébként csak az első karakter lesz a sorban, szóval érdemes lesz odafigyelnie a rajongóknak erre a játékra!

Jöjjenek az előzetesek:

 

 


Emlékeztető: a Marvel’s Avengers szeptember 4.-én válik elérhetővé végleg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, s jön még Google Stadia-ra és a next-gen gépekre, a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re is a jövőben.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu