Squadron 42: hosszú idő után hallunk erről!

A rajongók ráborították az asztalt a Cloud Imperium Games-re (innentől CIG), így reagálniuk kellett…

A CIG korábban ugyanis azt ígérte, hogy egy videó formájában tájékoztatni fogják a Star Citizen egyjátékos spin-offja iránt érdeklődőket a fejlesztési fázisról, de ez nem következett be. Ezért a CIG egy hivatalos közleménnyel jelentkezett, ami még mindig nem egy videó, de a semminél ez is több.

A posztban azt írják, hogy mindegyik Squadron 42 hírrel összhangban akarták tartani annak fejlesztését és a játékkal kapcsolatos tartalom megosztását anélkül, hogy a csapatot ne hátráltassák a játék befejezésében. A legújabb frissítés egy új show, a The Briefing Room elindítása volt, ami egy kisebb erőfeszítésű projekt volt, de a cél ott inkább a több információ megosztása volt. Ezt viszonylag gyakran szerették volna készíteni attól függően, hogy milyen fogadtatása volt, és hogy a fejlesztőkre mekkora hatással volt az adott epizód.

Az első részben a párbeszédeket megzavaró technológiáról és a pályatervezésről volt szó. Túl későn vették észre, hogy a végeredmény csalódást keltett (ezt így mégis hogy?), ugyanis jelentős hanghibák voltak (nem volt idejük visszahallgatni a felvételt?), nem volt a beszélgetéshez passzoló vizualitás, és ők inkább meg akarják mutatni a dolgokat, nem pedig csak beszélni szeretnének róluk. A gyenge végeredmény nem volt egy profi marketinges videó. Túl későn húzták be a kéziféket, és már megjelenési dátuma volt a videónak.

Szerintük nem gyakran vesszük észre az időt és energiát, ami a gyakran kiadott videótartalmak elkészítéséhez szükséges. A számukra megfelelő minőségű hírek közlése időt igényel, és gyakran panaszokat kapnak, amikor csak beszélgetéseket tesznek közzé, holott vannak olyanok, akiknek ez is elegendő volna. (Pl. a havi jelentések – Monthly Reports.) A Squadron 42 videó továbbra is tervezik, és valószínűleg néhány hét múlva meg is fog jelenni további update-ekkel együtt, és köztük a nyilvános fejlesztési menetrend átszabott kiadását is megtalálhatjuk majd.

Gary Oldman, Mark Hamill, Mark Strong, John Rhys-Davies, Ben Mendelsohn, Liam Cunningham, Andy Serkis, Gillian Anderson, Rhona Mitra – csak néhány név, ami ismerős lehet. Ők mind a Squadron 42-ben lesznek, csak még fogalmunk sincs, hogy mikor is fog ez a játék megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu