Poroljátok le azt a Dreamcast-et – új játék jelenik meg rá! [VIDEO]

A legendás SEGA konzol új autós játékot kap, miután a Dreamcast retro játék sikeresen összegyűjtötte a várt összeget Kickstarter-en.

 

Szegasztok! Ki emlékszik még a legendás gamer köszönésre? Nem, nem vicc – ismét elő lehet szedni ifjúkorunk emlékei közül, mert új játék jön SEGA konzolra! Idén augusztusban, egyelőre ismeretlen időpontban jön az Arcade Racing Legends, egy autóversenyzős játék Dreamcast-re! A játék Kickstarter-en kezdte a pályafutását, ahol is 323 felhasználó támogatását nyerte el. A gamet a PixelHeart készíti, egy cég, akik retro konzolokra fejlesztenek és adnak ki játékokat.

 

 

A cucc még meg sem jelent, de máris a gyűjtőknek szánják. A játék alap kiadását 39 €-ért, azaz 13.500 Ft-ért lehet majd előrendelni. Érdemes sietni, mert ebből a változatból is csak 3000 példány készül, melyek mindegyike egy dokumentummal érkezik majd egyébként, ami bizonyítja, hogy a lemez valódi. Lesz egy ritkább változat is, mindössze 1000 példányban, amely a Road Trip Edition nevet kapta, s 49.90 €-ba kerül majd, azaz úgy nagyjából 17.300 Ft-ba. Természetesen ehhez is jár majd igazoló dokumentum, emellett pedig egy lemez a játék zenéjével. Ja, és mindkét változat kap egy útmutatót, olyasmit, ami manapság kevés játékkal érkezik már.

Az Arcade Racing Legends lehetővé teszi két játékos csatáját, lesznek benne versenymódok és trial próba-módok, több mint 15 autóval (köztük a Crazy Taxi járgányával), 6 pályával és eredeti játékzenével, többnyire elektronikus zenével és punkrock dalokkal. Yeah! Az igazság az, hogy a játék egészen jól fest a konzol képességeihez képest, s várhatóan a fanok le is csapnak majd rá.

A cím, melyet nyilvánvalóan a klasszikus arcade autósjátékok ihlettek két év fejlesztés után jelenik meg. A game egy évvel a Dreamcast 20. amerikai születésnapja után érkezik majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu