Assassin’s Creed Valhalla – Mindig is két nemben gondolkodtunk

Eivor-t mindig is választható nemű karakternek szántuk – jelentették ki az Assassin’s Creed Valhalla fejlesztői.

 

Azután, hogy a pletyka gyorsan lábra kélt, miszerint a korábbi női főszereplőket rendre elutasították a Ubisoft igazgatóságából, köszönhetően a nyíltan szexista, homofób és rasszista Serge Hascoet-nak (akit azóta eltüntettek a cégtől), az Assassin’s Creed Valhalla narratív direktora, Derby McDevitt gyorsan a Reddit-re vitte az ügyet, megcáfolva a mendemondát, hogy Eivor kezdetben csak női karakter lett volna. (A végleges változatban férfi és női karaktert is alakíthatunk majd, sőt, bármikor váltogathatunk is a nemek között.)

Elmondom hát: ez így nem egészen pontos.

 

Megismétlem, amit mindig is mondtam. Az ACV története kezdettől fogva férfi és női karakterrel lett elképzelve. Ha majd játsszátok a játékot, ti is érezni fogjátok, hogy ebbe a történetbe nem lehetett volna csak úgy az utolsó pillanatban hozzátenni a férfi karaktert, tök mindegy melyik változatáát is hallottátok a történetnek.

 

Persze többről van itt szó, bele is mennék, de az rengeteg rejtélyről lerántaná a leplet a játékban. De ezt tényleg jobb, ha tudjátok: úgy kezdtünk bele a játékba, hogy tudtuk, hogy az ACV-vel az Ubi meg akarta adni a lehetőséget a játékosoknak arra, hogy karaktert válasszanak, s persze mindezt úgy akartuk kivitelezni, hogy közben a lore, a játék világa se sérüljön.”

Az Assassin’s Creed Valhalla november 17.-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Google Stadia-ra.

Te férfivel vagy nővel fogod tolni a játékot?

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu