Három játékot is bejelenthet a Warner a DC FanDome-on?

Azok után, hogy a Warner a jelen állás szerint nem adja el a videojátékos részlegét (a fejlesztőkkel, de nem a DC-s licencekkel), tényleg úgy tűnik, hogy a játékokban megnyomják a ceruzát.

A Rocksteady Games (akik a Batman: Arkham-sorozatot fejlesztették a Batman: Arkham Origins kivételével) már megerősítette, hogy egy Suicide Squad játék készül náluk, és ezt augusztus 22-én részletesen be is fogják mutatni nekünk. Ezzel tehát egy címet kipipálhatunk, de közben itt van még két másik stúdió, név szerint a Warner Bros. Montreal (akik pedig a Batman: Arkham Origins-t hozták össze már majdnem hét éve), illetve a NetherRealm Studios (akiktől pedig legutóbb tavaly tavasszal láthattuk a Mortal Kombat 11-et).

A kanadai Quebec államban található Warner-stúdióról már régóta rebesgették a bennfentesek, hogy a Denevéremberrel kapcsolatos játékon dolgoznak, és most a Bloombergnek író Jason Schreier a Twitteren meg is írta, hogy ők eredetileg egy olyan denevéremberes játékon dolgoztak, amiben Damian Wayne lett volna a főszereplő (röviden: Batman és Talia al Ghul genetikailag módosított gyermeke…), de ezt a játékot végül törölték, rebootolták, és most a Court of Owls történetszálhoz/bűnbandához köthető sztorit fejlesztik. Schreier szerint ezt a játékot a Warner a DC FanDome-on fogja leleplezni.

Ez eddig kettő, de még a NetherRealm is dolgozik valamin. Tom Taylor, a DC egyik írója a Twitteren még két hete elhintette egy I és egy N betűvel, hogy az Injustice 3-on (vagy… Injustic3-on?) dolgozik a kulisszák mögött. Nikolai Baslajik, ismertebb nevén BossLogic a Twitteren egy logót publikált.

A háttér alapján a Watchmen is közreműködhet a történetben, ha hivatalos a kép – mivel BossLogic több játéknak is hivatalosan csinált artworköt (pl. az Assassin’s Creed: Valhallának is…), van ráció abban, hogy így hinti el a harmadik Warner-játékot a hivatalos bejelentés előtt.

Két hét múlva már mindent tudni fogunk – ezzel minden puzzle darab a helyére kerülne.

Forrás: PSU, PSU, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu