Vampire the Masquerade – Shadows of New York: Előzetes [VIDEO]

Igaz, hogy a Bloodlines 2 2021-re csúszott, de cserébe legalább itt a Vampire the Masquerade – Shadows of New York megjelenési dátuma.

 

Pár napja a sorozat rajongóit igencsak felbőszítette a Bloodlines 2 csúszása, s Brian Mitsoda menesztése, aki a narratív dizájn feje volt, s hatalmas szerepe volt a korábbi játék sikerében. Most, hogy könnyebb legyen a várakozás 2021-ig, bejelentették a spin-off mellékszál megjelenését.

 

 

Ez lenne a Vampire The Masquerade – Shadows of New York, egy interaktív regény a sorozat alapján, ami kibővíti majd történetét és világát a Coteries of New York c. előzményben látottaknak. Maga a játék szeptember 10.-én érkezik PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Független történet lesz ez, de szerepelni fognak benne részletek s karakterek a Coteries-ből.

A lengyel Draw Distance stúdió hozza el nekünk ezt az új részt, mely egyenesen a Coteries of New York után játszódó, de független sztori, s amiben azért felbukkanak majd karakterek és utalások az elődre. Vámpírklánok, egy titkos társaság mindenféle kasztokkal és teremtményekkel, ezt ígéri a szöveges kaland. A dialógusok útján előre gördülő történet során a válaszaink és döntéseink határozzák majd meg, hogy a két lehetséges befejezés közül melyiket kapjuk.

A játék alkotói egy személyes és rendkívül sötét történetet ígérnek, amiben a politikától a rettegésig sok minden szerepet kap majd.

A Vampire the Masquerade-sorozat tovább növekszik, 2021-ben jönni fog a  már említett Bloodlines 2 és a Swansong is, mely tulajdonképpen egy RPG lesz.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu