Prince of Persia: Sands of Time remake: a Ubisoft Forward egyik nagy meglepetése?

Tegnap már írtuk, hogy a Ubisoft műsora szépen ki fog szivárogni. Erre tessék.

A minap beszámoltunk arról, hogy a második Ubisoft Forward pontosan egy hét múlva, szeptember 10-én lesz este kilenc órakor (és egy órával előtte már egy felvezető műsorra számíthatunk). „[…] további, „még be nem jelentett meglepetések” fognak szerepelni. Aztán a meglepetések szépen kiszivárognak, a Ubisoft forrong magában, mi meg szépen megírjuk a témákat,” írtuk tegnap, és tessék, már van is miről: a pletykák szerint a francia kiadó tervei között a Prince of Persia feltámasztása is szerepel (a korábban már taglalt, VR-os menekülős szobát nem tekintjük mainstream, teljes értékű játéknak). Ezt már hallottuk egy hónapja, amikor a MAX, egy guatemalai forgalmazó listázott valami ilyesmit, és ezt Jason Schreier, a Bloomberg tudósítója is megosztotta.

Most a ResetEra fórumon írja az Okabe nicknevű felhasználó, hogy a 2003-as Prince of Persia-rebootból, a Prince of Persia: Sands of Time-ból készül állítólag egy remake, és erről a Ubisoft a második Ubisoft Forward során fog beszélni. Nem remasterről van szó (egy közel három generációval korábban megjelent játék esetében ez még jogos is, de az 1999-ben PS1-re, N64-re, PC-re, illetve SEGA Dreamcastre megjelent Shadow Man négy generációval korábbi, és ebből remaster készül).

Ha ez nem kitaláció, akkor reméljük, hogy a Prince of Persia alkotója, Jordan Mechner is közreműködik a fejlesztésben, és azért ő is mondta korábban, hogy szeretne valamit az IP-vel kezdeni – talán a Ubisoft végre hallgatott rá, miközben azért a francia kiadó mostanában erősen az élő szolgáltatásos játékok felé kacsintgat (és erre a legújabb példa a free-to-play battle royale, a Hyper Scape is…).

Ha így folytatódik a szivárgás a Ubisoft körül, a második Ubisoft Forwardra konkrétan megint nem marad semmi újdonság. Az első esetében is idő előtt megismertük a Far Cry 6-ot.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu