Terminator: Resistance Enhanced: a PlayStation 5 next-gen verziót kap

A Teyon és a Reef Entertainment tavalyi kellemes meglepetése tovább erősödik, és úgy tűnik, hogy csak a PlayStation 5-ön fogunk látni next-gen konzolos kiadást.

Szóval a Terminator: Resistance Enhanced a PlayStation 5-re tart, és akinek megvan az alapjáték a PlayStation 4-en, semmit sem kell tennie: ingyenes frissítést kap az új konzolon. A hivatalos jellemzés szerint ez a verzió a PlayStation 5 új funkcióira építkezik, így Jacob Rivers élménye alapos fejlődésen fog átesni: nőni fog a frame rate, a grafika javulni fog, a töltési idő pedig alaposan megrövidül (átlagosan négyszer gyorsabb lesz!), miközben azért a DualSense kontroller adottságait is alkalmazni fogja a korábban a Rambo: The Video Game-mel meglepően gyenge játékot felmutató Teyon-produktum.

A PC-s verzió frissítései is felbukkannak majd a konzolon, és az Infiltrator mód is bejut majd a PlayStation 5-ös kiadásba, így aki szeretné, hogy egy T-800-as bőrébe (…vázába?) bújjon, hamarosan ezt is megteheti (de nem PlayStation 4-en és Xbox One-on – ez a két konzol nem kapja meg ezt a módot), és így nekicsaphat az ellenálló erőknek (…aminek a neve Ellenállás, a nevekkel kicsit baj volt…). A balansz és a nehézség is kifinomult lesz a PlayStation 4-es kiadással összevetve. Felskálázott 4K-s felbontás mellett 60 FPS-re számíthatunk, a textúrák nagyobb felbontásúak lesznek, több polygonból állnak a modellek, a megvilágítás javul, az árnyékok dinamikusak lesznek, és a post-processing is erősödni fog, miközben a részecskés effektek is részletesebbek lesznek az új Sony konzolon. A konzol Game Activities funkciójával láthatjuk a küldetésekben és a trófeák esetében, hogy hol tartunk. A DualSense adaptív ravaszai a fegyvereknél lesz bevetve, a kontroller LED-csíkja pedig az életerőnket fogja mutatni.

A Terminator: Resistance Enhanced két lemezes kiadásban lesz kapható PlayStation 5-ön. Az alapkiadás mellett egy gyűjtői kiadás is lesz, ami egy steelbookot, egy két részből álló, keménykötésű képregényt (Zero Day, készítette a Dark Horse, csak angolul – a PlayStation 4 és az Xbox One párosán digitálisan eddig is elérhető volt), négy, A6-os méretű, karaktereket ábrázoló művészeti kártyát tartalmaz, mindezt egy gyűjtői dobozban.

2021 nyarán PlayStation 5-re és PC-re egy sztori DLC is jönni fog a játékhoz, de addig beszerezhetjük a Terminator: Resistance Enhanced-et, ami március 26-án startol el PS5-ön.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu