Figyelem! A Baldur’s Gate III-ban elért fejlődés hamarosan törlődik az ötödik javítással! [VIDEÓ]

A Baldur’s Gate 3 hamarosan bejelenti az ötödik frissítését, és minden mentésedet törli, de van rá mód, hogy ezt megakadályozd.

 

A Baldur’s Gate 3 hamarosan megkapja ötödik tartalmi frissítését a korai hozzáférésű program keretében, így a Larian Studios megragadta az alkalmat, hogy a harmadik videós fejlesztői naplót is bejelentse. Mindkettő a jövő héten lesz elérhető.

Pontosabban a program címe The Panel From Hell 3 – Twitch Plays: The Noblest Sacrifice, és július 8-án este 8:00-kor (spanyol kontinentális idő szerint) kerül adásba a belga stúdió hivatalos csatornáján keresztül. Jó alkalom lesz arra, hogy a játék minden újdonságát mozgásban lássuk, és a felelősöket is láthassuk játszani és befolyásolni a döntéseiket.

 

Hogyan tartsd meg a Baldur’s Gate 3 mentésedet?

 

Baldur’s Gate 3 Az 5. frissítés a július 5-9. közötti héten, egy meg nem határozott időpontban lesz elérhető . A patch notes még nem jelent meg, ezért nem tudjuk, hogy mi az újdonság, de azt tudjuk, hogy amikor megérkezik, az előző verzió mentett játékai nem lesznek kompatibilisek ezzel a verzióval.

Így a Larian Studios döntés elé állít: tovább játszhatsz a jelenlegi verzióval, feláldozhatod a fejlődésedet, hogy hozzáférj a legmodernebb verzióhoz, vagy biztonságba helyezheted a játékodat, hogy ideiglenesen átugorj az új verzióra. Mindezt könnyedén megteheted a Steam játék fülének „béták” menüpontjából, de ha segítségre van szükséged az odajutáshoz, az illetékesek az alábbi linken segítenek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu