David Hasselhoff meglepően más karaktert játszik majd el, mint amit megszoktunk tőle!

MOZI HÍREK – A Knight Rider és a Baywatch egykori sztárja: David Hasselhoff maga mögött hagyja a csodás autóját, a fürdőruhás lányokat, meg a sok mókás trashfilmet, amelyekben eddig játszott.

 

David Hasselhoff lesz a bűvész főszereplője a C’est Magique (Ez mágikus!) című angol nyelvű vígjátéknak, amely a cannes-i filmfesztivál és piac ideje alatt az új produkciós cég, a South Pointe Pictures bemutatkozó filmje lesz.

Hasselhoff a South Pointe-hoz tartozó Larry Cech mellett fog szerepelni a filmben. A rendező Nicolas Benamou francia filmrendező, a Babysitting és a Babysitting II francia kasszasikerek rendezője lesz. Benamou legújabb filmje, a Do You, Do You Saint Tropez, Benoit Poelvoorde és Christian Clavier főszereplésével, ebben a hónapban kerül a mozikba.

A C’est Magique két francia bűvész történetét meséli el, akik véletlenül kvalifikálják magukat a világ legnagyobb bűvészversenyére Las Vegasban. A film valós eseményeken alapul, Cech Las Vegasban töltött időszakáról, amikor nagy bűvészshow-kon dolgozott. A történetet az angol nyelven debütáló Benamou és Cech írta.

Benamou szerint a történet a Másnaposok és a Little Miss Sunshine keveréke.

„Las Vegas mindig is korunk legjobb bűvészeit vonultatta fel, én pedig most megmutatom nektek minden idők legrosszabb bűvészét! Imádni fogjátok őket! Ez a projekt két olyan világot hoz össze, amely mindig is kedves volt számomra: a vígjátékot és a bűvészetet. Az USA-ban filmet forgatni mindig is gyerekkori álmom volt. Ez a projekt a legizgalmasabb mind közül, amit eddig csináltam, ez a varázslat!” – tette hozzá Cech

„Nagyon örülök, hogy a South Pointe Pictures Cannes-ban bemutatja a C’est Magique-ot, amely egy jól bevált műfaj újragondolása, és ilyen csodálatos tehetséggel a fedélzeten. Ez az első a sok olyan készülő film közül, amelyek kereskedelmi szempontból életképesek, globális közönséggel rendelkeznek, és hűek maradnak a művészi integritáshoz. Miután annyi időt töltöttem Franciaországban, a legcsodálatosabb embereket ismertem meg, hallottam a történeteiket, megértettem a kultúrájukat és az életszeretetüket. A társulattal az a célom, hogy friss szemléletet vigyek ezekbe az egyetemes témákba, és remélhetőleg egy kicsit közelebb hozzam a Franciaország és az Egyesült Államok közötti távolságot.”

A színész-producer Cech által vezetett South Pointe Pictures célja, hogy az év vége felé Párizsban és Las Vegasban forgassa a filmet.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu