Ripout: új trailerrel jött ki a futurisztikus sci-fi és horrorjáték, kooperatív shooterbe öntve [VIDEO]

A vadonatúj horror shooter: a Ripout a műfaj forradalmasítását és új játékmechanikákat is ígér.

 

A fejlesztő Pet Project Games kiadta az első gameplay trailert az új, hamarosan megjelenő kooperatív horror FPS-ükhöz, a Ripouthoz. A játék 2022. február 1-jén jelenik meg PC-re a Steamen keresztül, és úgy néz ki, hogy pont azoknak való, akik szeretnének még néhány „űrszörnyek a véredre szomjaznak” típusú játékot az életükben.

A 22. században játszódó történet szerint az emberek bolygóközi forradalomba kezdenek, de az új bővítés új fenyegetésekkel köszöntött be. Idegen erők jelentek meg, hogy elpusztítsák az emberiséget. Megoldásként a tudósok kifejlesztettek egy sejtet, amely emberfeletti sebességgel regenerálja a katonák szöveteit. Sajnos a sejt érzővé válik, aminek következtében ezek a katonák szörnyű mutánsokká alakulnak át. A legújabb biotechnológiai fegyverekkel felfegyverkezve, hogy megbirkózzanak a mutánsokkal, akik elözönlötték a csatahajók flottáját, rajtad és a csapatodon múlik, hogy kiirtsd a szörnyeket.

Ahogy a történet is utal rá, a Ripout egyik egyedi jellemzője a testreszabható biotechnológiai fegyveres harc, amely az élő kisállatfegyverrel (LPW) rendelkezik. Ez elnyeli a leterített mutánsok fejlett technológiáját, beleértve a pajzs-, plazma- és teleportációs biotechnológiai fejlesztéseket, változatosabbá téve a fegyverhasználatot és a játékmenetet.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy teljes mértékben bemutathatjuk a játékosoknak a Ripoutot. A játék esztétikai és játékmenetbeli hatásokat vesz egy rakás műfajból, és egyedivé olvasztja össze őket” – mondta Goran Rajsic, a Pet Project Games vezető játéktervezője. „Egy friss csavart akartunk nyújtani az akcióhorror műfajában, és úgy gondoljuk, hogy a procedurális generálás elemei, a kooperatív multiplayer és a félelmetes biotechnológiai fegyverek olyan innovatív élményt nyújtanak, amely kiemeli a Ripoutot a tömegből. Reméljük, mindenki izgatottan várja 2022-t, amikor is a világra szabadítjuk játékunkat!”

A Ripout procedurálisan generált pályákat is tartalmazni fog, minden küldetés különböző célokat kínál, hogy a különböző játékstílusú játékosoknak is megfeleljen. Még egy hubhajó is lesz, ahol a barátaiddal együtt lazíthattok a küldetések között, játszhattok néhány arcade minijátékot a 80-as évekből, és testre szabhatjátok a felszereléseteket.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu